Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

video- Ρεπορτάζ κόλαφος κατά διοίκησης Γκυρίνη - τριτοκοσμικές συνθήκες στον συνοικισμό Αγ. Γεωργίου - ανύπαρκτες οι δράσεις -παρεμβάσεις

Η ιστοσελίδα ΕΜΒΟΛΟΣ και ο Βασ. Σιμόπουλος πήγαν στον συνοικισμό του Αγίου Γεωργίου στις 12 Μαρτίου 2018 και κατέγραψαν τις τρικοσμικές συνθήκες στις....
οποίες ζουν οι κάτοικοι μιας γειτονιάς. Τα παιδιά και οι μεγαλύτεροι παίζουν και περπατάνε μέσα σε βοθρόνερα γιατί δεν υπάρχουν φρεάτια, κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή να προσβληθούν από ασθένειες με ότι συνεπάγεται αυτό για τον πληθυσμό της περιοχής.
Το ρεπορτάζ ανέδειξε την ανυπαρξία της δημοτικής αρχής, των κοινωνικών υπηρεσιών του δήμου, της αδυναμίας τεχνικής παρέμβασης ώστε να αποκατασταθεί το πρόβλημα, την ανυπαρξία της πολιτείας που εδώ και καιρό θα έπρεπε να επέμβει ώστε να γίνουν έργα για να πάψουν να υπάρχουν τέτοιες συνθήκες διαβίωσης για συμπολίτες που κατοικούν λίγες εκατοντάδες μέτρα από το κέντρο της πόλης.
Δείτε το ρεπορτάζ κόλαφο κατά της σημερινής διοίκησης Γκυρίνη, κόλαφο για τον πολιτισμό μας, κόλαφο για την κοινωνία της περιοχής που ξέρει αλλά δεν αντιδρά.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχουν ούτε τσίπα ,ούτε ίχνος ντροπής. Η κατάσταση στην περιοχή αυτή μας γυρίζει 50 χρόνια πίσω. Ο λαλίστατος Δήμαρχος αλλά και οι δημοτικοί σύμβουλοι τις παράταξης Γκυρίνη πρώτα από όλα αλλά και οι σύμβουλοι των άλλων παρατάξεων είναι πολύ κατώτεροι των περιστάσεων και είναι ανίκανοι να επιτελέσουν το έργο που τους ανάθεσαν οι πολίτες. Αυτούς τους ανθρώπους τους περιφρονούν και τους υποβαθμίζουν, τους θεωρούν πολίτες τρίτης κατηγορίας. Πρώτα θα ρωτήσω τον ανύπαρκτο Δήμαρχο. Θα μπορούσες εσύ Γκυρίνη να μένεις σε μια τέτοια περιοχή? Θα μπορούσανε τα παιδιά σου να παίζουν και να διαβιούν σε παρόμοιες καταστάσεις? Όλοι σας θα πρέπει να αισθάνεται ντροπή και δεν θα πρέπει όχι να διοικείται αλλά να κυκλοφορείται στην Πόλη. Ντροπή σας .

Ανώνυμος είπε...

κ. Μόχλα γιατί αυτη η ξαφνική αλλαγή στάσης έναντι της διοίκησης Γκυρίνη;
Προ λίγων μηνών εντελώς διαφορετκή η κριτική σας ή μήπως κάνω λάθος;
Άλλαξε κάτι;

Ανώνυμος είπε...

Μπασδεκόπουλε όταν τελειώσεις από σουβλάκια και τα κοψίδια ρώτα να μάθεις που είναι αυτές οι φωτογραφίες και το βίντεο αυτής τις ανάρτησης και έλα από κοντά να τα πούμε. Προεκλογικά έστελνες τον Αλεξόπουλο να σε ψηφήσουμε και μετά αφού έκανες την δουλειά σου μας έφτυσες. Το φούμο ξέρεις τι είναι το φούμο? Αυτό θα πάρεις στις επόμενες εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε : 2 : 48 Προς τι η απορία σου? Είχες την ίδια απορία και για τη αλλαγή στάσης από την τοπική εβδομαδιαία εφημερίδα? Νομίζω το ερώτημα σου θα έπρεπε να είναι αν αυτά που κάνει ανάρτηση είναι αλήθεια. Και επειδή ο κ Μόχλας γράφει πάντα με στοιχεία που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, παραπλανητικά τον ρωτάς .

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ Η ΠΛΕΙΨΗΦΙΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΝΕΡΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ.ΕΚΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΙΣΩΣ.ΟΛΟΙ ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ ΤΣΙΜΕΝΤΑΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ Η ΔΕΥΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.ΣΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝΕ ΑΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.ΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΡΩΤΑ ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ.ΟΧΙ ΟΛΟΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.ΜΟΧΛΑ ΠΑΝΕ ΡΩΤΗΣΕ ΤΗΝ ΔΕΥΑ ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΣΗ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ.ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΕ ΑΔΙΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ομορφο ρεπορταζ για κλικ. Ας παει η ΔΕΗ να κοιταξει τα πειραγμενα ρολογια, η ΔΕΥ τα νερα, η αστυνομια τα παρανομα και μετα τα ξαναλεμε. Μην πω για απληρωτους ΕΝΦΙΑ , φορους , δανεια κτλ. Εαν θες να ενταχθεις το κανεις, εαν οχι συνεχιζεις την παραβατικοτητα. Πικρη αληθεια, αλλα ειναι ρατσισμος, ετσι δεν το λεμε τωρα? Εαν το εκανα εγω θα ημουν χωμενος μεσα. Και πες οτι λεω ψεμματα.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 4:34 Πρώτον: δεν αμφισβητησα την αλήθεια των όσων γράφει ο κ. Μόχλας.
Δεύτερον: Το αν είχα την ίδια απορία με την εβδομαδιαία τοπική εφημερίδα δεν μπορείς να το γνωρίζεις φυσικά
Τρίτον: Λειτουργείς ως συνήγορος;
Τέταρτον: Ήταν απλά μια διαπίστωση παρακολουθώντας τα γραφόμενα του κ. Μόχλα εδώ κι αρκετό διάστημα.
Τέλος δεν είχα καμία σκοπιμότητα δίοτι δεν "ανήκω" ούτε ψήφισα Γκυρίνη.
Το εύλογο ερώτημα δεν σημαίνει ότι θέλω να αποπροσανατολίσω ή να παραπλανήσω αλλά μάλλον κάτι τρέχει με σένα κι εσπευσες να απαντήσεις.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 12 : 08 Το αρχικό σου ερώτημα στον κ Μόχλα κατά την γνώμη μου ήτανε προβοκατόρικο. Βέβαια στην απάντηση σου στο σχόλιο μου βάζεις τα πράγματα κάπως στην θέση τους, αλλά πάλι αφήνεις αιχμές και ερωτηματικά για το σχόλιο μου. Εγώ τι να υποθέσω τώρα? Πάντως όσοι διαβάζουν τις αναρτήσεις του κειμένου και των σχολίων ας βγάλουν τα συμπεράσματα τους. Πάντως εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει αν αυτά που γράφονται είναι αλήθεια, και όχι ποιος τα γράφει και ποιος σχολιάζει.