Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

ΤΡΙΚΑΛΑ - Μπάζα έξω από το νεκροταφείο γιατί η διοίκηση Γκυρίνη περί άλλων τυρβάζει....

Δυστυχώς η παρατεταμένη αμέλεια της διοίκησης Γκυρίνη αναφορικά με το περιβάλλον και την.... προστασία του έχει καταστήσει καθεστώς την ανεξέλεγκτη δημιουργία "χωματερών" είτε εντός των οικισμών είτε στα όριά τους. Και, όταν μιλάμε για "παρατεταμένη αμέλεια" μιας διοίκησης σημαίνει αυτομάτως ότι η διοίκηση αυτή είναι ανεπαρκής αν μη τι άλλο...


Σήμερα πήγα στα Τρίκαλα και κάνοντας μια βόλτα περιμετρικά του χωριού εντόπισα ακόμη μια εστία ρύπανσης που αν μη τι άλλο προσβάλει τη νοημοσύνη όλων μας. Απέναντι από το νεκροταφείο του χωριού, στην αλάνα που υπάρχει, ήδη άρχισαν να ξεφορτώνονται τα πρώτα φορτία με μπάζα και ήδη έχουν σχηματιστεί τα πρώτα "βουναλάκια".
Είναι προφανές ότι αυτές τις καταστάσεις πυροδοτεί η ανυπαρξία της διοίκησης και στον τομέα αυτόν δεδομένου ότι εδώ και 3,5 χρόνια θα έπρεπε να είχε δρομολογήσει λύσεις για την ανεξέλεγκτη απόρριψη μπαζών και αστικών απορριμμάτων και να εφαρμόσει τον όποιον κανονισμό ισχύει (αν υπάρχει κανονισμός).

Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν και πότε και με ποιον τρόπο αντέδρασε η Τοπική Κοινότητα δια της προέδρου του χωριού και είμαι περίεργος να το πληροφορηθώ.

Αυτά προς το παρόν γιατί έρχονται για το ίδιο θέμα και άλλα παρόμοια που συμβαίνουν σε όλα σχεδόν τα χωριά του δήμου.
Κατά τα άλλα, ο Γκυρίνης έλεγε το 2014 ότι το περιβάλλον είναι πρώτη προτεραιότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: