Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

video- Κίμων Παράσχου στο ράδιο Αβένα: Για τα χώματα και που πήγαν, για τον Δημητριάδη, για τις δημοτικές εκλογές


Συνέχεια έδωσε στην αναφορά του ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας του.....
δήμου Αλεξάνδρειας Κίμων Παράσχου που έκανε στην μεσημεριάτικη συνεδρίαση της Τρίτης και η οποία είχε ως περιεχόμενο τις 23 χιλιάδες κυβικά μέτρα χώματος που βάση του τιμολογίου εκχωματώθηκαν και μεταφέρθηκαν άγνωστο που.
Η συνέχεια δόθηκε στο ράδιο Αβένα 97,7fm σήμερα στους Καμπάνη και Κουρνιάκο που του έθεσαν διάφορα ερωτήματα τόσο για την υπόθεση αυτή όσο και για τα προεκλογικά που ήδη άρχισαν και αφορούν στον δήμο Αλεξάνδρειας.
Μεταξύ άλλων ο Κ. Παράσχου είπε ότι ρώτησε τον πρόεδρο της Ξεχασμένης και του απάντησε ότι είναι αδύνατον να εκχωματώθηκαν τόσες μεγάλες ποσότητες και ότι αυτός αναμένει μια υπεύθυνη απάντηση από τους αρμοδίους δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι έχει την πεποίθηση πως οι ποσότητες είναι υπερβολικές και ρωτάει που πήγαν τα χώματα.

Δείτε στη συνέχεια το βίντεο με την τοποθέτηση του Κ. Παράσχου στο δημοτικό συμβούλιο της Τρίτης όσο και τα όσα είπε σήμερα στο ραδιόφωνο:






2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΙΜΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΚΑΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.Η ΜΙΣΗ ΦΛΕΡΤΑΡΕΤΕ ΜΕ ΓΚΥΡΙΝΗ ΓΙΑ ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΟΒΑΔΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΨΑΤΕ ΚΙΜΩΝ.ΤΡΑΒΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Ο ΚΟΥΓΚΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ.ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΚΙΜΩΝ .

Ανώνυμος είπε...

Κίμωνα , νομικός δεν είσαι? Γιατί δεν τα στέλνεις στον Εισαγγελέα? Και να είναι μόνο αυτά εκεί στο Δήμο η παρανομίες και οι εκφοβισμοί υπαλλήλων για να υπογράφουν σε επίτροπες παραλαβών που δεν είναι νόμιμες είναι καθημερινό φαινόμενο. Η τρομοκρατία πάει σύννεφο!!!!