Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

Άμα δεν έχεις έργα να δείξεις τότε κάνεις λεζάντα τα ...κάγκελα!!! Η παρέλαση θα γίνονταν δε πα να ΄ριχνε αστροπελέκια

Πρωτόγνωρο σκηνικό στο Μνημείο των Ηρώων!!!

Και με καταιγίδα η παρέλαση θα γίνονταν. Τζάμπα κάγκελο δε μπήκε.
Έπρεπε να εγκαινιαστεί ντε και σώνει
Πριν από έναν ακριβώς μήνα χιόνισε στην Αλεξάνδρεια και το ύψος του χιονιού δεν ξεπέρασε τον έναν πόντο. Ναι, τον έναν πόντο. Ο.....
δήμαρχος Γκυρίνης για να προφυλάξει τα παιδιά, τους μαθητές ντε, έδωσε εντολή να μη λειτουργήσουν τα σχολεία. Το θυμάστε όλοι αυτό.
Σήμερα έβρεχε από το πρωί κατά διαστήματα. Η παρέλαση των μαθητών ως γνωστόν ήταν προγραμματισμένη να γίνει στις 12 το μεσημέρι. Προηγήθηκαν οι καταθέσεις στεφάνων κλπ. Όλη αυτή την ώρα έβρεχε και ούτε πέρασε από το μυαλό του δημάρχου να ακυρώσει την παρέλαση. Γιατί;

Η εξέδρα πέρσι. Φέτος αναβαθμίστηκε
Θα σας πω εγώ το "γιατί". Φέτος ο δήμαρχος έδωσε εντολή να στηθεί εξέδρα "νέου τύπου", όπως στις μεγάλες πόλεις. Έτσι λοιπόν είδαμε να βιδώνεται καγκελάκι μπροστά του ώστε αφενός να δίνεται μια αίσθηση ηγέτη απόμακρου που το κάγκελο τον χωρίζει με το λαό, τους ιθαγενείς, τους υπηκόους του και αφετέρου να πιάνεται όταν κουράζεται και να ξαποσταίνει.

Θα μπορούσε λοιπόν να περάσει από το μυαλό του δημάρχου Γκυρίνη να ακυρώσει την παρέλαση και να μην απολαύσει έστω και ένα πεντάλεπτο δημοσιότητας; Να μην αναγκάσει, έστω και υπό βροχή, να τον δουν οι μαθητές και να μην φωτογραφηθεί και χαθεί η δημοσιότητα; 
Τι κι αν τα παιδιά είχαν γίνει "παπόπουλα"; Σιγά τα αβγά. Παιδιά είναι και άμα κρυώσει και κανένα υπάρχουν και γιατροί να τα κάνουν καλά.

Πρωτόγνωρο σκηνικό στο Μνημείο των Ηρώων!!!

Δεν ήμουνα παρών και το μεταφέρω με επιφύλαξη αφού το διάβασα σε ποστ στο φ/β. 
Η Αν. Ιγνατιάδου, μέλος της Φιλαρμονικής εδώ και πολλά χρόνια, περιγράφει ένα περιστατικό που αν μη τι άλλο είναι πρωτόγνωρο. 
Λέει τα εξής επί λέξη:

"Για πρώτη φορά, στα όσα χρόνια είμαι στη φιλαρμονική τουλάχιστον (και είναι πολλάάά), αναφέρθηκε το ονοματεπώνυμο του Δημάρχου κατά την κατάθεση στεφανιών. 
Νομίζω πως αυτό έχει μια λογική εξήγηση:
Κοντεύουμε να ξεχάσουμε ποιόν έχουμε Δήμαρχο (και ότι έχουμε Δήμαρχο) και φροντίζουν να μας το υπενθυμίζουν..."

Όταν οι πολίτες απαξιώνουν έναν δήμαρχο με τέτοιο τρόπο η υπόθεση είναι χαμένη....


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ Ο ΓΚΥΡΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΜΕ ΚΑΓΚΕΛΟ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΓΕΜΟΝΙΑ ΜΑΣ.ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥ ΚΑΤΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΒΓΑΖΕΙ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ.ΚΑΓΚΕΛΟ ?ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΓΚΕΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Το κάγκελο κατά την γνώμη μου μπήκε για να μην πέσει ο Δήμαρχος. Και αν πέσει και τον χάσουμε πως θα ζήσουμε χωρίς αυτόν. Πάντως Δήμαρχε κάνε λίγο δίαιτα γιατί σε βλέπω πως έγινες σαν γεμιστή τις Φωτίου έγινες. Τρως καλά φαίνετε άλλωστε.

Ανώνυμος είπε...

Μην το κακολογείται βρε άνθρωποι, το θέμα το γνωρίζω καλά. Ο λόγος που μπήκε το κάγκελο είναι γιατί ο Πανούλης υποφέρει από υψοφοβία.

Ανώνυμος είπε...

Λόγω ηλικίας μήπως υποφέρει από αστάθεια και για λόγους ασφαλείας μπήκε το κάγκελο δεν είναι ντροπή αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Κάγκελα,κάγκελα,κάγκελα παντού,και τα μυαλά στα κάγκελα....(Τζ.Πανούσηςσε ανυπτοπτο χρόνο).Τέτοιο μυαλό δεν νοεϊται χωρίς κάποια κάγκελα.Πάντως της φυλακής τα κάγκελα είναι για τους ....λεβέντες!