Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Στο Cafe Stathmos ο Καραπαναγιωτίδης τα είπε με ...... Τί είπαν;

Θα μπορούσα να αρχίσω το συγκεκριμένο παραπολιτικό κάνοντας το ερώτημα: τί γυρεύει η αλεπού στο παζάρι; Όπου "αλεπού" ο Καραπαναγιωτίδης, ο πρώην νομάρχης και.... γνωστός καλλιτέχνης της ποντιακής μουσικής.
Ο Κώστας, ένας αγαπητός άνθρωπος σε όλη την Ημαθία εμφανίστηκε στην Αλεξάνδρεια χτες και πήγε για καφέ στο "Cafe Stathmos" του Βασίλη Μιχαλακάκη. Συνοδευόμενος από τον φίλο του Απ. Εξαρχόπουλο συνάντησε κι άλλους συμπολίτες στο καφέ όπως τον πρώην πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας Νίκο Μύρο, τον πρώην δημοτικό σύμβουλο Βαγγέλη Αναστασόπουλο και τον οπτικό Τέλη Στεφούλη και βέβαια τον  ιδιοκτήτη του καφέ Βασίλη Μιχαλακάκη. Τα είπαν σε φιλικό κλίμα και όπως επισημαίνει στον "τοίχο" του ο Β. Μιχαλακάκης μίλησαν τόσο για τα τοπικά πράγματα όσο και για τα τρέχοντα εθνικά θέματα.
Ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης ως γνωστόν είναι ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον δήμο Βέροιας και παραμένει ενεργός πολίτης γεγονός που σημαίνει ότι θα πρέπει να λογίζεται ως παράγοντας στην εξίσωση που πάνε να στήσουν τα κομματικά στελέχη.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Μιχαλακάκης είπε ότι θα είναι υποψήφιος με κεντροαριστερό σχήμα αλλά βλέπω κάνει άνοιγμα και στη κεντροδεξιά !!