Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Οι Ημαθιώτες σύνεδροι στο ιδρυτικό του Κινήματος Αλλαγής και η συνάντηση Αρίστης με Γερουλάνο προκαλεί ...εγκεφαλικά!!!

Άρχισε την Παρασκευή και ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή το ιδρυτικό συνέδριο του ΚΙΝΗΜΑτος ΑΛΛΑΓΗΣ στην Αθήνα. Η Ημαθία εκπροσωπείται στο..... συνέδριο με νέους και παλαιότερους στο χώρο αυτό συνέδρους με πιο γνωστούς τον πρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου Βέροιας Φ. Καραβασίλη και την δασκάλα, διευθύντρια του 4ου δημοτικού σχολείου Βέροιας Αρίστη Κουκουρίκου. Βέβαια, παρών και ομιλητής μάλιστα ο αρμόδιος του τομέα Παιδείας Άγγελος Τόλκας.

Δε θα ασχοληθώ με τα του συνεδρίου διότι δεν το παρακολούθησα αν και μεταδίδονταν διαδικτυακά αλλά θα περιοριστώ σε ορισμένα φωτογραφικά στιγμιότυπα με τους συνέδρους της Ημαθίας που εντόπισα στο facebook και έχουν ενδιαφέρον.

Στην πρώτη φωτογραφία βλέπετε στο κέντρο τους Καραβασίλη, Κουκουρίκου και Τόλκα και δεν επιχειρώ να καταγράψω τα ονόματα των άλλων συνέδρων διότι δεν τα γνωρίζω και δε θέλω να κάνω κάποιο λάθος.

Στη μεσαία φωτογραφία και πάλι οι Ημαθιώτες σύνεδροι με μια εντυπωσιακή είναι η αλήθεια κυρία που πιθανόν να είναι και αυτή σύνεδρος και τέλος στην τελευταία φωτογραφία η Αρ. Κουκούρικου με τον πρώην Υπουργό και εξ απορρήτων του Γιώργου Παπανδρέου σε ένα ευχάριστο στιγμιότυπο που αν μη τι άλλο θα πρέπει να προκάλεσε αρκετές "ενοχλήσεις" σε Βέροια μεριά.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: