Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Γκυρίνης πήρε Βουλγαράκη αντί Χαλκίδη και ξενάγησε στο Πνευματικό τους μαθητές της 1ης Λυκείου του 1ου Λυκείου- Γιατί δεν πήγε ο καθ ύλην αρμόδιος αντιδήμαρχος του ...Αυτοτελούς;

Αντί να πάει ο αντιδήμαρχος Παιδείας πήγε ο
αντιδήμαρχος καθαριότητας!
Λέτε να σημαίνει κάτι αυτό ή όχι;
Το μεσημέρι της Δευτέρας μαθητές του 1ου Λυκείου της Αλεξάνδρειας που συμμετέχουν στο πρότζεκτ της τάξης επισκέφτηκαν το Πνευματικό Κέντρο της πόλης. Τους υποδέχτηκαν στο χώρο ο δήμαρχος Π. Γκυρίνης και ο αντιδήμαρχος Μπ. Βουλγαράκης οι οποίοι τους ξενάγησαν και τους ενημέρωσαν σχετικά με το κτήριο, την ιστορία του αλλά και τις..... προοπτικές του.
Αυτό που έχει σημασία όμως είναι το εξής. Ο δήμαρχος μιλώντας στους μαθητές, οι οποίοι πρέπει να σημειωθεί ότι το 2019 θα ψηφίσουν στις δημοτικές εκλογές, απέφυγε να πει ρητά, να δεσμευτεί δηλαδή, το πότε θα ανοίξει το Πνευματικό Κέντρο για να λειτουργήσει πλήρως και όχι μόνο η Βιβλιοθήκη που εδώ και μήνες λειτουργεί.
Είναι προφανές ότι η διοίκηση Γκυρίνη και ο ίδιος προσωπικά δρομολογεί τις διαδικασίες με τέτοιον τρόπο ώστε τα εγκαίνια του Κέντρου να συμπέσουν με την προεκλογική περίοδο εκτιμώντας ότι θα αποκομίσουν εκλογικά οφέλη. Δεν ξέρω ποιος ή ποιοι τους συμβούλεψαν και έκαναν αυτή την επιλογή αλλά για ακόμα μια φορά επέλεξαν λάθος. Ο κόσμος δεν είναι ηλίθιος και βάζω στοίχημα ότι θα εκλάβει το τρυκ αυτό ως ευθεία προσβολή στη νοημοσύνη του και αντί για εκλογικά οφέλη θα χάσει κι όλας αυτά που του έχουν απομείνει.

Τέλος, εντύπωση προκάλεσε, όχι στους μαθητές προφανώς, η απουσία από την ενημέρωση του αρμόδιου αντιδημάρχου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Κοινωνικής Πολιτικής (μιλάμε για τεράστιο τίτλο ανάλογο του πολιτικού μεγέθους) Ισαάκ Χαλκίδη που αν μη τι άλλο ήταν ο καθ΄ ύλην αρμόδιος να στέκεται δίπλα στον Γκυρίνη και όχι να στέκεται ο Βουλγαράκης που είναι αντιδήμαρχος καθαριότητας. Πιθανόν ο δήμαρχος επέλεξε τον Βουλγαράκη ως διάδοχη κατάσταση του Ισαάκ Χαλκίδη και το κάλεσε να πάει μαζί του. Πιθανόν ο Ισαάκ να είχε δουλειές τώρα που ήρθε η Άνοιξη με κλαδέματα κλπ, πιθανόν να έγραφε κάνα έγγραφο με το γνωστό του στυλ άκρως ελληνικό και κατατοπιστικό, πιθανόν να ήταν κουρασμένος από όλη τη δύσκολη μέρα του ως αντιδήμαρχος που συντονίζει έναν τεράστιο τομέα και πήρε άδεια από τον Γκυρίνη για ξεκούραση...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοι μαθητες εδω και τρια χρονια το μονο που ειχε να υλοποιησει ο δημαρχος Γκυρινης και η διοικηση ειναι ο ηχος του συνεδριακου.Ο λογος που το καθυστερει ειναι μονο ψηφοθηρικος.Ο σκοπος του ειναι να λειτουργησει εξι μηνες πριν της εκλογες ωστε να τον ψηφισετε και θα θελησει να το περασει για δικο του εργο.Το εργο αυτο ειναι του αειμνηστου Μπρουσκελη και το συνεχισε η διοικηση Γκιονογλου με την εξευρεση χρηματοδοτησεις και την συνεχισει του εργου με δημαρχο Δημητριαδη και τελος με αντιδημαρχο Ναλμπαντη επι διοικησης Γκυρινη.Επι 2 χρονια ο Γκυρινης δεν δινει την εντολη για να βαλουνε τον ηχο αυτο αγαπητοι μαθητες να το πιστεψετε.Ρωτηστε με πιο δικαιωμα σας στερει ενα τοσο σημαντικο εργο.Αν το διαβασετε το κειμενο κανετε ενα.ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΤΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ οταν το κανετε αυτο το ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ κερδιζοντας εσεις η μαθητες η ιδια η κοινωνια η ιδια η πολη.Μην δειξετε αλλο ανοχη στο να καθυστερουνε την λειτουργια του.Αφυπνιση!!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε 10 : 17 . Σε γενικές γραμμές πολύ σωστά τοποθετείς το συγκεκριμένο θέμα. Επέτρεψε μου όμως να προσθέσω πως στις Διοικήσεις που περάσανε από το Δήμο, υπήρξαν και οι Διοικήσεις του οδοντιάτρου κ Φώτη Πουρλιοτόπουλου , και του Δικηγόρου Γιάννη Δημούλη που φρόντισαν τα μέγιστα για την αποπεράτωση αυτού του μεγάλου έργο πολιτισμού για την Πόλη μας. Θα πρέπει να σας αναφέρω πως την προεκλογική περίοδο του 2000 επισκέφτηκε την Πόλη μας ο τότε Πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης ο οποίος στο χαιρετισμό του στο Δημαρχείο τις Πόλης μας υποσχέθηκε στην Διοίκηση Δημούλη , ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ δραχμές . Την υπόσχεση αυτή τήρησε μέχρι ακεραίας και με επιταγή προς την Τράπεζα Ελλάδος με δικαιούχο το Δήμο Αλεξάνδρεια παρελήφθη το ποσό αυτό αφού έγινε αποδοχή από το τότε Δημοτικό Συμβούλιο. Τα περισσότερα από τα χρήματα αυτά είχανε διατεθεί για την στεγανοποίηση του υπογείου του Πνευματικού κέντρου.

Ανώνυμος είπε...

Ήταν ο Βουλγαράκης εκεί για να τους δείξει ποιό μπαράκι έχει στον πεζόδρομο για να τους κάνει πελάτες!!!! Στο Πνευματικό Κέντρο πρώτη φορά μπαίνει!!! Μην ξεχνάμε βέβαια ότι ήθελε να κάνει κιόσκι δίπλα στο Πν. Κέντρο απέναντι από το μπαράκι του και μόλις δεν τον άφησε ο Δημητριάδης έκανε την κωλοτούμπα του και κατέβηκε υποψήφιος με τον Γκυρίνη τον οποίο πριν έβριζε!!!!