Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Ο βουλευτής Αντωνίου (ΣΥΡΙΖΑ) σώζει την παρτίδα μετά την απουσία του Γκυρίνη και είχε μείνει η Αλεξάνδρεια χωρίς πρόταση!!!

Αντωνίου σώζει την παρτίδα
 για χάρη της Αλεξάνδρειας
Eξ αιτίας του γεγονότος ότι είναι από την Αλεξάνδρεια και βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος έκανε την "καρδιά του πέτρα" και αντιστρέφοντας τους θεσμικούς όρους για το καλό της περιοχής πήγε χτες το μεσημέρι στο γραφείο του δημάρχου Γκυρίνη για να πάρει τις προτάσεις του δήμου ώστε να τις μεταβιβάσει στο κυβερνητικό κλιμάκιο για να ενταχτούν κάποιες από αυτές στις εξαγγελίες του Τσίπρα στο Αναπτυξιακό Συνέδριο της κεντρικής Μακεδονίας που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη.
Ο λόγος για τον βουλευτή του..... Σύριζα Χρήστο Αντωνίου που βλέποντας την απουσία του δημάρχου από τις διήμερες εργασίες του Σαββατοκύριακου στη Βέροια και στις οποίες συμμετείχαν όλοι οι δήμαρχοι της Ημαθίας, ο Καλαϊτζίδης και πάρα πολλοί φορείς και κοινότητες πήρε την απόφασή του και πήγε στο δημαρχείο της Αλεξάνδρειας.
Ο Αντωνίου είχε συνάντηση με τον δήμαρχο που προφανώς είχε σοβαρότερες δουλειές να κάνει από το να πάει τις προτάσεις στους κυβερνητικούς και πήρε το φάκελο. Είμαι περίεργος να μάθω και να πληροφορήσω τον κόσμο ποιες άραγε είναι οι προτάσεις του δήμου γιατί έχω μια υποψία ότι δεν έχουμε προτάσεις ως δήμος διότι η διοίκηση Γκυρίνη με βασικό πυλώνα της τον Ισαάκ Χαλκίδη έχει λύσει τα πάντα και δεν ασχολείται με ...τρίχες. Ασχολείται με μεγάλα έργα, διαστημικά....

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΧΕΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΛΑΤΕΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΝΤΙΓΟΝΙΔΩΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΕΡΓΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ...ΕΡΓΑ ΠΝΟΗΣ.