Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Ερώτημα: Παραβιάστηκε ή όχι το γράμμα του νόμου σχετικά με την υπόθεση των 3 υπαλλήλων του δήμου που παραπέμφθηκαν στο Εφετείο;

Θέτω το ερώτημα σε πρώτη φάση και αναμένω απάντηση: Παραβιάστηκε κανένας νόμος, καμιά διάταξη ή ορθή πρακτική το τελευταίο διάστημα από τη διοίκηση του δήμου όσον αφορά το θέμα της διαχείρισης της υπόθεσης των υπαλλήλων που έχουν παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα να δικαστούν στο εφετείο Θεσσαλονίκης για τη γνωστή υπόθεση της ΔΕΥΑ;
Κάθε απάντηση δεκτή και εφόσον δεν υπάρξει μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα το..... ερώτημα θα τεθεί ενώπιον των ελεγκτικών αρχών που όσο να πεις γνωρίζουν τους νόμους απέξω και ανακατωτά, όχι σαν τον ξερόλα Ισαάκ Χαλκίδη που καλύπτει το κενό του νομικού συμβούλου που έχει ο δήμος παίζοντας και το ρόλο του δικηγόρου. 
Μιλάμε για πολυεργαλείο ο άνθρωπος...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΥΡΙΕ ΜΟΧΛΑ.ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΕΙΧΕ Η ΤΥΔΚ Ο ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΨΕΜΑΤΑ.ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝΕ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΡΙΞΑΝΕ ΛΑΣΠΗ.

Xronika είπε...

Πιθανόν να μην κατάλαβες την ουσία του κειμένου. Δε λέω ότι δεν κάνανε καλά τη δουλειά τους και ότι δε θα δικαιωθούν. Το εύχομαι και το ελπίζω.
Αυτό που επισημαίνω είναι ότι καλώς ο δήμος μέσω της Εκτελεστικής Επιτροπής βοηθά τους εργαζόμενους έως ότου γίνει η δίκη εφευρίσκοντας νομικά τερτίπια στα όρια της νομιμότητας ενώ ο νόμος είναι σαφής και προβλέπει δυνητική αργία αλλά σε άλλη περίπτωση που για εντελώς τυπικές παραλείψεις στήνεται ο υπάλληλος στον τοίχο και ...απολύεται.
Αυτό ήθελα να αναδείξω και τίποτα περισσότερο.
Χάρης Μ.