Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Διαβάστε και εκφραστείτε ελεύθερα- Πήραν ως εξωτερικό συνεργάτη μόνιμο υπάλληλο του δήμου έχοντας άλλους δυο με την ίδια ειδικότητα!!!

Τι είναι απίθανο; Όλα είναι σχετικά και πλέον το απίθανο και το αυτονόητο έχουν χάσει το νόημά τους.
Κι όμως αγαπητοί μου. Στο βασίλειο της ηθικής, της τάξης και του νόμου συμβαίνει μια ιστορία που θα την αξιολογήσετε εσείς που είστε άνεργοι, φτωχοί, εξαθλιωμένοι, ζορισμένοι και χρεωμένοι ως τα μπούνια.

Και στο βασίλειο της ηθικής, της..... τάξης, της νομιμότητας, το βασίλειο δηλαδή όπου τον τόνο δίνει ο αντιδήμαρχος Ισαάκ Χαλκίδης, με την πλήρη ανοχή και στήριξη του δημάρχου, που είναι θιασώτης των παραπάνω αξιών, συμβαίνει μια ιστορία που είναι η εξής:
Υπάρχει ένας μόνιμος υπάλληλος στο δήμο Αλεξάνδρειας. Δεν έχω άποψη αν είναι καλός στη δουλειά του και ούτε μπορώ να τον αξιολογήσω. Έχει προϊσταμένους πολιτικούς που προφανώς τον έχουν αξιολογήσει και επειδή πρέπει να έχει μεγάλη εμπειρία είπαν να τον βοηθήσουν και να του βρουν ακόμη μια δουλειά ως συμπλήρωμα γιατί είναι δύσκολοι οι καιροί.
Έχοντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις ο υπάλληλος και τις απαιτούμενες εκ του νόμου άδειες πήρε τη δουλειά ως εξωτερικός συνεργάτης μιας δημοτικής επιχείρησης.
Απολύτως φυσιολογικό αφού είχε εμπειρία, θα πει κανείς. Έλα μου ντε που η εν λόγω δημοτική επιχείρηση έχει ήδη άλλους δυο υπαλλήλους με την ίδια ειδικότητα. Πιθανόν δεν είναι τόσο έμπειροι ή θα πρέπει να είχαν κάποιο πρόβλημα εκείνη την εποχή. 
Και η εν λόγω δημοτική επιχείρηση έφτασε να έχει δυο υπαλλήλους μόνιμους και έναν εξωτερικό συνεργάτη για να κάνουν την ίδια δουλειά!!!

Τι είπατε; Είπατε κάτι;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το σκάνδαλο δεν έχει τελειωμό!!! Ο συγκεκριμένος υπάλληλος που είναι και μόνιμος μάρτυρας στα περισσότερα δικαστήρια του δήμου, και μάλιστα και εις βάρος συναδέλφων του, δεν είναι μόνο σε μία αλλά σε ΔΥΟ υπηρεσίες του Δήμου που βρίσκονται εκτός δημοτικού καταστήματος!!! Ο < Κύριος > αυτός είναι μόνιμος υπάλληλος του δήμου. Και μπορεί να έχει από το υπηρεσιακό για την εργασία αυτή, αλλά η προσφορά αυτής τις εργασίας είναι εκτός ωραρίου παρουσίας στο Δήμο. Όμως αυτός ο υπάλληλος προσφέρει αυτές τις υπηρεσίες όχι απόγευμα όπως προβλέπεται αλλά σε ώρες κανονικής παρουσίας του στο Δήμο!!!!! Και αυτό με την ανοχή του Δημάρχου των αντιδημάρχων , αλλά και των δύο προέδρων των δύο νομικών προσώπων!!!! Τώρα πόσο ηθικό είναι όταν η ανεργία μαστίζει την περιοχή μας , ένας υπάλληλος που έχει μόνιμη εργασία, πληρώνεται και από άλλες δύο υπηρεσίες από τον ίδιο εργοδότη, δηλαδή το Δήμο ας το κρίνουν οι πολίτες. Κατά τα άλλα ο Δήμαρχος διαφυλάγει λέει τα …….. συμφέροντα του Δήμου!!!! Αίσχος!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αξιοκρατία και διαφάνεια υποσχότανε προεκλογικά ο Γκυρίνης, μετεκλογικά όμως κάνει τα εντελώς αντίθετα . Είναι ο μόνος δήμαρχος που πέρασε από το δήμο που έγεινε κυνηγός κεφαλών των υπαλλήλων του δήμου. Η αναξιοκρατία πάει σύννεφο τώρα για διαφάνεια ας μην το συζητάμε γιατί θα μοιάζει σαν ανέκδοτο.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό και να δεν είναι ντροπή. Λίγο τσίπα δεν υπάρχει?