Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Στ. Μίχος σε Γκυρίνη: Καταδίκασες το δήμο σε στασιμότητα και τον έκανες φτωχό συγγενή της Ημαθίας- ανακοίνωση - ... και λίγα λέει

Π. Γκυρίνης
Στ. Μίχος
Όταν ασκείς διοίκηση αψήφιστα, ασυντόνιστα, χωρίς σχέδιο και προοπτική λογικό είναι να ασκείται κριτική και μάλιστα ήπια κριτική από δημοτική παράταξη που πρόσκειται στον Σύριζα.
Η Συνεργασία Πολιτών με τον δημοτικό της σύμβουλο Στέργιο Μίχο αφού πληροφορήθηκε τα καθέκαστα, ότι δηλαδή ο δήμος Αλεξάνδρειας απαξίωσε με την.....
απουσία του την κυβερνητική προσπάθεια να συλλέξει ένα μπουκέτο προτάσεων που θα μπορούσαν να ενταχτούν στο αναπτυξιακό της κεντρικής Μακεδονίας έβγαλε μια ανακοίνωση με την οποία διαπιστώνει τα αυτονόητα:
Ότι δηλαδή η διοίκηση Γκυρίνη έχει απόλυτη ένδεια σε προτάσεις και όραμα, ότι έχει καταδικάσει το δήμο σε στασιμότητα και ότι είναι ο φτωχός συγγενής της Ημαθίας.
Είναι ένα ακόμα "παράσημο" της άξιας διοίκησης Ισαάκ - Γκυρίνη και προτείνω να γίνει ειδική τελετή για να απονεμηθεί.

Η παράταξη ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Με έκπληξη ενημερωθήκαμε πως ο Δήμος Αλεξάνδρειας απουσίαζε από τις διμερείς συναντήσεις φορέων της Ημαθίας με κυβερνητικό κλιμάκιο ενόψει του Αναπτυξιακού Συνεδρίου Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας που θα πραγματοποιηθεί στις 26,27 & 28 Μαρτίου.

Η δημοτική αρχή δεν έκρινε σκόπιμο να συμμετάσχει στις συζητήσεις  στις οποίες συμμετείχαν η Αντιπεριφέρεια Π.Ε Ημαθίας, οι  Δήμοι Βέροιας και Νάουσας και πολλοί φορείς της Ημαθίας, παρουσιάζοντας αναπτυξιακές προτάσεις και χρονίζοντα προβλήματα με σκοπό να συζητηθούν στο συνέδριο που διοργανώνει η περιφέρεια Κ. Μακεδονίας και η κυβέρνηση.

Η ηχηρή απουσία του Δήμου μας καταδεικνύει την απόλυτη ένδεια σε προτάσεις και όραμα για τον Δήμο Αλεξάνδρειας που κυριαρχεί στην διοικούσα παράταξη του κ. Γκυρίνη  και έχει καταδικάσει τον Δήμο μας σε στασιμότητα καθιστώντας τον ουσιαστικά τον φτωχό συγγενή του νομού μας.

Η παράταξη και ο  δημοτικός της σύμβουλος Μίχος Στ. είχαμε έγκαιρα προειδοποιήσει την διοίκηση να λάβει πρωτοβουλίες για το κάλεσμα φορέων του Δήμου σε μια συζήτηση ενόψει του αναπτυξιακού συνεδρίου κάτι που τελικά δεν έγινε. 


ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο μόνος που δεν πρέπει να μιλάει είναι ο σφύριζας. Σας πιστέψαμε, την πατήσαμε, σας ψηφίσαμε έστω και εαν είμασταν απο εντελώς διαφορετικό χώρο. Κάνεις δεν είναι τέλειος , όπως και εμείς, οπότε την πατήσαμε.
Οτι και να πείς πλέον ο λόγος σας δεν έχει την παραμικρή βαρύτητα. Είστε οι μεγαλύτεροι ψευταράδες και κατσαπλιάδες. Οπότε ότι και να πείς δεν πρόκειται να σε πιστεψω ή να ασπαστώ την άποψη σου εκπρόσωπε του βολεμένου σφύριζα.
Συγνώμη , αλλά τον πούλο ΑΡΜ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΜΑΤΩΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ?ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΧΑΡΑ.