Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Μ. Κυτούδης: Είναι αδύνατον να βγήκαν 23 χιλιάδες κυβικά!!! Ακόμα να απαντήσει ο Γκυρίνης - Ξαναφέρνει το θέμα ο Κίμων στο συμβούλιο;

Κυτούδης        -      Γκυρίνης            -        Παράσχου
Είναι αδύνατον να βγήκαν 23 χιλιάδες κυβικά χώμα. Αυτός που καθαρίζει στραγγιστικά κανάλια πρέπει να είναι πιστοποιημένος και εκεί που μεταφέρει τα χώματα πρέπει να είναι πιστοποιημένος χώρος ανακύκλωσης που όπως εγώ γνωρίζω τέτοιον χώρο έχει ο Καρανάτσιος Δήμος.
Τα παραπάνω είπε ο......
δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας (Γκυρίνης δηλαδή) και πρόεδρος του ΤΟΕΒ Τρικάλων Μόσχος Κυτούδης στον δημοσιογράφο Τάσο Καμπάνη στο ράδιο Αβένα 97,7.

Είναι προφανές ότι αυτό το θέμα που ανέδειξε, έστω με πρόχειρο τρόπο, ο Κίμων Παράσχου μπορεί να αποτελέσει την θρυαλλίδα που θα αποδομήσει την εικόνα της διοίκησης Γκυρίνη. Όλοι συνομολογούν ότι 23 χιλιάδες κυβικά χώμα και ίσως φερτά υλικά είναι ένας τεράστιος όγκος που αντικειμενικά είναι αδύνατον να βγήκε από τον καθαρισμό τους. Όλοι συμφωνούν ότι ποτέ δε μεταφέρθηκαν σε κάποιον χώρο τα χώματα και τα φερτά υλικά και παρέμειναν παράλληλα των καναλιών. Όπως σημειώνει ο κ. Κυτούδης υπάρχει η επονομαζόμενη ζώνη έργου που έχει τρία μέτρα εύρος και εκεί πρέπει να παρέμειναν.
Ως εκ τούτου, προκύπτει το ερώτημα: Που είναι τα χώματα αυτά; Υπάρχουν δίπλα στα κανάλια; Τι ακριβώς προέβλεπε η σύμβαση; Να αποτεθούν δίπλα στα κανάλια ή να μεταφερθούν σε ορισμένο χώρο αποθήκης τα χώματα και τα φερτά υλικά σε μονάδα ανακύκλωσης; Με ποιον τρόπο "κυβίστηκαν" από την επιτροπή παραλαβής. Με ποιον ακριβώς τρόπο η επιτροπή παραλαβής έκανε καταμέτρηση; Γιατί επελέγη ο κυβισμός και όχι το τρεχούμενο μέτρο αφού τα χώματα κλπ θα αφήνονταν στη ζώνη έργου; 

Η διοίκηση Γκυρίνη εγκλωβισμένη αντέδρασε σπασμωδικά. Πληροφορίες λένε ότι κάλεσε δικηγόρο που έχει συνεργαστεί κατά καιρούς με έναν εκ των αντιδημάρχων και έγινε σύσκεψη στο γραφείο του δημάρχου παρουσία του εργολήπτη και των μελών της επιτροπής παραλαβής που πιστοποίησε ότι εκχωματώθηκαν 23 χιλιάδες κυβικά. 
Αξιόπιστες πληροφορίες που έχω αναφέρουν ότι στην ερχόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου θα δοθεί απάντηση επί του θέματος. Είναι απορίας άξιο να δούμε τι θα βρουν να πουν.
Άλλες πηγές αναφέρουν ότι ο Κίμων Παράσχου, ο δημοτικός σύμβουλος που ανέδειξε το θέμα ήδη έχει στα χέρια του τον πλήρη φάκελο του θέματος και θα προβεί σε νέα εμπεριστατωμένη τοποθέτηση.

Όλα στο φως, τόνισε ο Μόσχος Κυτούδης στο ράδιο Αβένα θυμίζοντας την προεκλογική δέσμευση του Γκυρίνη και ίσως εσκεμμένα ίσως ακούσια κάνει πλάκα μαζί του γιατί τίποτα δεν ήρθε στο φως....

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΣΧΕ ΣΙΤΕΥΤΕ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕΣ ΤΟΝ ΓΚΥΡΙΝΗ.ΤΟΝ ΠΗΡΕΣ ΣΤΑ ΚΕΡΑΤΑ.ΠΟΥ ΠΗΓΑΝΕ ΤΑ ΧΑΛΙΚΙΑ?

Ανώνυμος είπε...

Ταυρος ο μοσχος αγορι μου εκει που θα πας τι σε περιμενει ξερεις?Εχεις να κανεις γαργαρες που θα απορεις με τον εαυτο σου.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΥΤΟΥΔΗΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝΕ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ.ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ.ΨΑΞΤΕ ΤΑ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝΕ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ.ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΒΟΥΝΟ.

Ανώνυμος είπε...

Επί τέλους κάτι άρχισε να κινείται από την πλευρά τις Αντιπολίτευσης . Όπως είναι γνωστό ο κ Κίμωνας Παράσχου έχει και το πτυχίο του νομικού. Ο Δήμαρχος σε πολλά δημοτικά συμβούλια προσέβαλε με ανήκουστους χαρακτηρισμούς το εν λόγω δημοτικό σύμβουλο για το λόγο ότι εντοπίζει τα κακώς κείμενα τις διοίκησης. Τώρα μπαίνει το ερώτημα. Ο κ Παράσχου θα προχωρήσει το θέμα αρμοδίως, η απλώς θα γίνει ένας ντόρος και θα σταματήσει εκεί? Ίδωμεν!!