Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Σε ποιους και με τι ποσά έπεσε ο καταλογισμός στον πρώην δήμο Μελίκης; Γιατί δε δίνονται ονόματα;

Το Ελεγκτικό Συνέδριο έλεγξε την χρονική περίοδο από 1-1-2003 έως 31-12-2010 στον πρώην Δήμο Μελίκης και βρήκε σημεία και τέρατα. Αφού κατέγραψε τα στοιχεία έστειλε τα ραβασάκια που στη νομική ορολογία λέγονται "καταλογισμός, καταλογισμοί".
Ποιοι πήραν τέτοια ραβασάκια; Ο τότε δήμαρχος, μέλη της διοίκησης καθώς και υπάλληλοι. Όλοι αυτοί έκαναν.....
προσφυγή η οποία έχει ανασταλτικό χαρακτήρα και προσέφυγαν στα δικαστήρια για να δικαιωθούν.

Η ιστορία χοντρικά έχει όπως τη γράφω παραπάνω αλλά μέχρι εδώ. Παρά το γεγονός ότι ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα ονόματα και διευθύνσεις διότι κινδυνεύει άμεσα μα αγωγές και δικαστήρια. Βέβαια, θα μπορούσε να βρεθεί ένας τρόπος να μάθουμε τα ονόματα όλων αυτών στους οποίους καταλογίστηκαν τα ποσά αυτά που είναι εξαψήφια για τον καθένα αν ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας όταν ρωτήθηκε σχετικά πέρσι το καλοκαίρι από τον Στ. Μίχο να πει ονόματα αυτός προτίμησε να μην απαντήσει...

Οι φήμες όμως επιμένουν και "δείχνουν" έναν στενό μα πολύ στενό συνεργάτη του δημάρχου που του καταλογίστηκε ένα ποσό ύψους 150 χιλιάδων ευρώ. Αυτή η φήμη σέρνεται και προκαλεί συζητήσεις και φθορά στον ίδιο το δήμαρχο ότι καλύπτει τον συνεργάτη του πολιτικά...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό είναι πρόκληση. Όταν κόβονται συντάξεις, μειώνεται το αφορολόγητο, αυξάνονται οι εισφορές , κατάσχονται σπίτια, και η ανεργία είναι στα ύψη στο δικό μας Δήμο επικρατεί το απόλυτο μπάχαλο. Όταν από το δήμο στέλνονται ραβασάκια για ποσά πολύ μικρά ,και οι πολίτες τρέχουν να μπούνε σε ρυθμίσεις, έχουμε καταλογισμούς κάποιων εκατομμυρίων και όχι μόνο το κρατάμε μυστικό αλλά κάνουμε και τον κινέζο. Αλήθεια αυτή η αδέκαστη Δικαιοσύνη πότε θα φέρει στο φώς αυτήν την υπόθεση του πρώην Δήμου Μελίκης? Τι κάνουν οι αρμόδιοι Εισαγγελείς ? Τελικά είμαστε μια χώρα που επιβραβεύει την παρανομία , και τις ατασθαλίες του δημόσιου χρήματος. Ελλάς το μεγαλείο σου.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑΤΙ??ΕΝΤΟΛΗ ΓΚΥΡΙΝΗ ΝΑ ΘΙΞΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΛΙΚΗ???ΚΥΡΙΕ ΡΑΠΤΗ Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΠΗΓΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ???ΚΥΡΙΕ ΔΕΛΙΟΠΟΥΛΕ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΨΗ??ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ Η ΤΣΙΡΚΟ??ΠΕΤΑΕΙ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΡΩΤΑΕΙ Ο ΓΚΥΡΙΝΗΣ ΠΕΤΑΕΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ....ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΔΑ......Η ΥΔΡΟΝΟΜΕΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

1500000 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΚΥΡΙΕ ΜΟΧΛΑ.ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΗΡΘΑΝΕ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ονοματεπώνυμα αυτών των τύπων δεν υπάρχουν? Ως πότε νομίζεται ότι θα τα κρύβεται? Ο καιρός έφτασε είτε θέλετε είτε όχι τίποτα δεν μένει κρυφό. Το ερώτημα είναι γιατί ο Δήμαρχος δεν μιλάει? Τι συμβένει? Περίεργα πράγματα.