Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

βίντεο- Η Φρ. Καρασαρλίδου για την φαρμακευτική κάνναβη και τις θετικές επιπτώσεις στην οικονομία και τους ασθενείς

Πέρασαν πάνω από 20 χρόνια όταν έγραψα για πρώτη φορά στην εφημερίδα "Επικαιρότητα" ότι πρέπει να νομιμοποιηθεί η χρήση χασίς και ότι καθένας που θέλει να καλλιεργήσει για δική του χρήση να είναι ελεύθερος να το κάνει. Είχα δεχτεί πλείστες όσες κριτικές και ειρωνείες την εποχή εκείνη αλλά δεν.....
ίδρωσε το αφτί μου. Ήξερα ότι αυτό είναι το σωστό.
Κατά καιρούς διάφοροι πολιτικοί του αστικού συστήματος συντάσσονται με την αποποινικοποίηση ή άλλοι πιο τολμηροί με την νομιμοποίηση της χρήσης. Υπάρχουν και ελάχιστοι που μιλάνε για πλήρη απελευθέρωση όπως συμβαίνει με πλείστες όσες ουσίες που κυκλοφορούν σήμερα στο εμπόριο.
Ωστόσο, από τότε μέχρι σήμερα ελάχιστα έχει προχωρήσει το όλο ζήτημα γιατί αφενός υπάρχει μια απέραντη υποκρισία του πολιτικού συστήματος και μια φοβερή αντίδραση όλων αυτών των επάλληλων συστημάτων που αποκομίζει τρελά κέρδη από το ότι παραμένει παράνομη η χρήση ουσιών. 

Η κυβέρνηση του Σύριζα έκανε ένα βήμα, έκανε νόμιμη την καλλιέργεια της κάνναβης για φαρμακευτικούς λόγους. Ξεσηκώθηκε τόσο μεγάλη αντίδραση που απορείς για τη χώρα που ζούμε. Τόσο μαύρη και ετερόκλητη αντίδραση απέναντι στην φαρμακευτική χρήση των προϊόντων της κάνναβης δεν ξανάγινε. Φασίστες και δεξιοί ταυτίστηκαν με το ΚΚΕ και καταψήφισαν το νομοσχέδιο στο όνομα της προστασίας της νεολαίας!!! Το μόνο που προστάτεψαν βέβαια είναι τα συμφέροντα των φαρμακευτικών βιομηχανιών και των διακινητών που θα στερηθούν τα κέρδη τους τώρα...

Για το θέμα αυτό μίλησε στη Βουλή η βουλευτίνα του Σύριζα στην Ημαθία Φρόσω Καρασαρλίδου που ήταν αφοπλιστική με τα επιχειρήματα που κατέθεσε.

Δείτε το βίντεο 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στην κυρία Καρασαρλίδου, τέτοιους βουλευτές με άποψη θέλουμε

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ετσι μην αφησουμε τον συντροφο καρανικ τεμπελαρ χωρις δουλεια μετα τις εκλογες που θα χασει ο συριζα. Ειναι πολλα τα λεφτα αρη. Και θα παρουν δικα τους παιδια και μονο. Ο απλος αγροτης θα παρει τον τριτο το μακρ....υα απο εμας.