Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Λαθεμένη και αυτοκαταστροφική η επιλογή Γκυρίνη πέρσι - Λαθεμένη και η επιμονή του να μη διορθώνει το λάθος του

Μες στην καλή χαρά
-Διώξτον τώρα πριν σε πάρει μαζί του στο γκρεμό


Είναι κοινός τόπος ότι ένα από τα μεγαλύτερα "αγκάθια" της διοίκησης Γκυρίνη είναι ο αντιδήμαρχος Ισαάκ Χαλκίδης ο οποίος με την συμπεριφορά του και τις πρακτικές που εφαρμόζει στον τομέα ευθύνης του όχι μόνο έχει καταφέρει να τα..... κάνει μπάχαλο όλα αλλά προκαλεί και "παράπλευρες" απώλειες στους άλλους τομείς αφού η πολυπράγμων ασχετοσύνη του τον οδηγεί από τη μιά στην άλλη.

Η επιλογή του δημάρχου Γκυρίνη να τοποθετήσει τον Χαλκίδη αντιδήμαρχο ήταν πέρα για πέρα λαθεμένη, άστοχη και καταστροφική. Όσο τον διατηρεί στη θέση του τόσο φθορά μαζεύει ο δήμαρχος και δεδομένου ότι αυτός θα είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος το 2019 ενώ ο Ισ. Χαλκίδης θα πίνει καφέ στο καφενείο του στη Μελίκη νοικιάζοντάς το ίσως για εκλογικό κέντρο του συνδυασμού....
Η επιλογή Γκυρίνη να τον εντάξει στο διοικητικό σχήμα τον Μάρτιο του 2017 αποδείχτηκε καταστροφική τόσο σε πολικό επίπεδο όσο και σε υπηρεσιακό. Σε πολιτικό επίπεδο όλοι θυμόμαστε τα όσα είχε γράψει στην επιστολή του ο Χαλκίδης όταν τους πρώτους μήνες της θητείας της διοίκησης Γκυρίνη είχε και πάλι τοποθετηθεί αντιδήμαρχος και παραιτήθηκε. Παραιτήθηκε βρίζοντας και απαξιώνοντας τον Γκυρίνη και το έκανε αυτό διότι δεν  ικανοποιούνταν άκρως προσωπικά αιτήματα καθώς επίσης δε του κάνανε το χατίρι να δουλεύει το σύστημα στην περιοχή Μελίκης όπως δούλευε τον παλιό καλό καιρό. Ζητούσε κι άλλα πράγματα βέβαια αλλά δεν είναι της παρούσης.
Ο Γκυρίνης τότε αντιστάθηκε ο Χαλκίδης κούνησε το μαντήλι αλλά όχι για πολύ. Αντιλήφθηκε ότι πρέπει να το παίξει καλό παιδί για να επανέλθει και αυτό έγινε. Άρχισε να υποστηρίζει τον δήμαρχο στα συμβούλια με κάτι τοποθετήσεις που μόνο αυτός καταλάβαινε κλπ και το δωράκι της αντιδημαρχίας ήρθε.

Ανέλαβε τον κρίσιμο τομέα της Παιδείας όπου τα έκανε μπάχαλο, της κοινωνικής πολιτικής όπου η ανυπαρξία έργου είναι παροιμιώδης, τον τομέα του αθλητισμού όπου η μόνη του επαφή με το χώρο είναι ότι ρίχνει καμιά κλεφτή ματιά στα αθλητικά στις ειδήσεις και τέλος τον τομέα του πολιτισμού όπου Χαλκίδης και πολιτισμός ένα πράμα. Δηλαδή το απόλυτο μηδέν και στο χώρο αυτό.

Παρακολουθώ τα δημοτικά πράγματα από το 1990 με δήμαρχο τον Φ. Πουρλιοτόπουλο. Πέρασαν δεκάδες αντιδήμαρχοι από τότε και τους γνώρισα όλους. Σας λέω με βεβαιότητα ότι ο πλέον πολιτικά ανεπαρκής και αυτός που έχει προκαλέσει τη μεγαλύτερη αναστάτωση είναι ο Χαλκίδης.
Εδώ έρχεται η ευθύνη του δημάρχου Γκυρίνη  που ενώ είναι γνώστης όλων των κατορθωμάτων του αντιδημάρχου του, γίνεται αποδέκτης πολλών και συνεχών παραπόνων δημοτικών συμβούλων που απορούν γιατί τον κρατάει ακόμα στη θέση του, αυτός συνεχίζει να τον στηρίζει με πυγμή και αυτοκαταστροφικό θάρρος.

Σε επόμενα κείμενα θα αναλύσουμε τα πεπραγμένα του τομέα ευθύνης του εν λόγω αντιδημάρχου αρχίζοντας από τον τμήμα του Πολιτισμού και ποια είναι η παρέμβασή του στο χώρο αυτό. Ποια ή ποιες πολιτικές ξεδίπλωσε; Τι ακριβώς έκανε στον χώρο αυτό; Με ποιον τρόπο εφάρμοσε τις προεκλογικές δεσμεύσεις της παράταξης.
Θα έχει ενδιαφέρον αν μη τι άλλο...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΧΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΣΟΥ ΤΟ ΓΚΥΡΙΝΗ.ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΥΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.ΠΟΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ??ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝΕ.ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ Η ΔΕΥΑ ΑΠΟ ΓΚΥΡΙΝΗ ΤΟ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΜΕ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΗΡΘΕ Η ΠΡΩΤΗ ΡΙΞΗ ΓΚΥΡΙΝΗ.ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΥΡΙΝΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΙΣΑΑΚ.Ο ΙΣΑΑΚ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΛΙΚΗ ΤΑ ΗΘΕΛΕ ΟΛΑ ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ.ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΤΛ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ.ΟΤΑΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΟΛΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΙ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΣΙΠΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΧΑΡΗ ΜΕ ΜΑΚΑΚΕΣ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ??ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΕΙ Ο ΓΚΥΡΙΝΗΣ ΠΡΙΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΕΓΕ ΠΑΝΤΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΧΑΛΚΙΔΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΥΣΕ.ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ?ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Ο ΓΚΥΡΙΝΗΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.Ο ΓΚΥΡΙΝΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ.ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ.ΠΟΙΟΣ ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΟΥΤΕ 200 ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙ.ΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΩ ΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΙΣΑΑΚ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙ.ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΡΥΒΟΤΑΝΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ.ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ.......

Ανώνυμος είπε...

Ο τιτλος διωξτον τωρα ειναι για τον γκυρινη οχι για τον χαλκιδη.διωξτον τωρα λαε της αλεξανδρειας τον ανυπαρκτο δημαρχο.τωρα διωξτον χαρη εσυ.εσυ τον ηθελες να τα λουστεις φιλε μου παρε και τον καφτερανη και τον τασιοπουλο μαζι.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Ο ΙΣΑΑΚ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕΣ Η ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΟΥ ΙΣΑΑΚ ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ???ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΕΚΑΨΕΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΚΑΤΙ ΓΛΕΙΦΤΡΑΚΙΑ ΣΟΥ.