Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Δημ. Σύμβουλος Γκυρίνη: "Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τον κρατάει ακόμα" !!! Ποιον; Μα, τον Ισαάκ ντε....

Συναντήθηκα με δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας και στενό συνεργάτη του δημάρχου και όπως ήταν φυσικό η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τον ρόλο του αντιδημάρχου Ισ. Χαλκίδη και τις πολιτικές επιπτώσεις που έχει τόσο για την δημοτική παράταξη εν όψη εκλογών όσο και για τον ίδιο τον δήμαρχο.
Ο σύμβουλος ήταν σαφής και.... κατηγορηματικός: "Ο Παναγιώτης πρέπει να τον απομακρύνει. Έπρεπε να το κάνει αυτό εδώ και καιρό για να μην πω ότι κακώς τον έκανε αντιδήμαρχο. Είναι ανεξέλεγκτος και κάθε μέρα δημιουργεί πρόβλημα στην υπηρεσία, σε μας τους ίδιους και τρέχουμε μετά να διορθώσουμε τις πληγές που ανοίγει".
Του είπα ότι υπάρχει δήμαρχος που βλέπει τα όσα έχει κάνει ως αντιδήμαρχος ο περί ου ο λόγος και ότι αυτός έπρεπε να πάρει την πρωτοβουλία να τον απομακρύνει. Η απάντηση ήταν αφοπλιστική:
"Ρε Χάρη, αφού τον ξέρεις τον Παναγιώτη. Είναι εγωιστής και δε θέλει να παραδεχτεί ότι έκανε λάθος επιλογή".
-Το αποτέλεσμα όμως είναι να έχετε φθορά και τρέξιμο εσείς που δεν έχετε καμιά ευθύνη.
-Ναι, άλλα άντε βάλτου μυαλό του Παναγιώτη...

Η συζήτηση συνεχίστηκε αλλά το αδιέξοδο ήταν εμφανές. Η ανησυχία του συνομιλητή μου για το τελικό αποτέλεσμα και την εικόνα της παράταξης στις δημοτικές εκλογές ήταν χαρακτηριστική και ούτε λίγο ούτε πολύ στο τέλος με λέει: "Και γιατί να χρεωθώ εγώ τις αστοχίες του Παναγιώτη και να πληρώσω τον Χαλκίδη αφού ούτε καν με μας δε θα είναι και πολύ πιθανόν να είναι με τον αδερφό του".
Η απάντησή μου ήταν: "Αυτά να τα πεις στον δήμαρχο που τον στηρίζει με νύχια και με δόντια, όχι σε μένα".

Το θέμα είναι πολύ απλό και δεν υπάρχει άλλη λύση από το να απομακρύνει ο Γκυρίνης τον Χαλκίδη αύριο κι όλας από τη θέση του. Κάθε μέρα που περνάει η ζημιά μεγαλώνει και σε λίγο διάστημα θα είναι ανεπανόρθωτη....

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΡΗ ΜΗΠΩΣ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΟΣ ΠΟΥ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ??ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΜΑΣΑΖ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ??ΠΑΝΤΟΥ ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ ΕΓΩ ΤΑ ΧΩ ΚΑΛΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΠΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΣΠΡΑ......ΚΟΝΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ.ΤΟ ΝΤΕΦΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΥΜΙΑ ΜΑ ΤΙ ΜΟΥΜΙΑ.ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ.ΘΕΣΗ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΜΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ??ΑΠΟΨΗ ΕΧΕΙ???ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΙ???

Ανώνυμος είπε...

Μιλάει με έργα και όχι με φωνές. Επειδή δεν είναι ίδιος με τα μούτρα σας σας ενοχλεί.Θα μιλήσει όταν πρέπει με στοιχεία και αποδείξεις.Οσο για τις επόμενες εκλογές κάντε λόγο υπομονή....Όλοι οι μεγάλοι ηγέτες ήταν κοντοί αλλά κανένας χοντρός και αγράμματος

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΦΙΛΕ ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΜΕ ΒΥΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΟΛΑ.ΤΟ ΔΙΚΑΤΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΠΑΣΟΚ ΤΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΚΑΝΕ.ΠΤΥΧΙΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΤΙΜΟ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΑΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ.ΕΝΑ ΠΤΥΧΙΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΧΑΛΚΙΔΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΣΤΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΓΚΥΡΙΝΗ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ?? ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΖΗΤΗΣΕ ΡΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΣΤΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΛΗΣΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΧΑΛΚΙΔΗ?ΕΚΤΟΣ ΓΚΥΡΙΝΗ.ΥΠΑΡΧΕΙ??

Ανώνυμος είπε...

Χαμαιλεοντα κοντε προσεχε ακομα δεν ασχοληθηκε κανεις μαζι σου,μην προκαλεις την τυχη σου.

Ανώνυμος είπε...

Προσεχε τα πλυντηρια απο τωρα και τα στεγνωτηρια να ειναι siemens.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο κύριος που ακούει στο όνομα Ισαάκ Χαλκίδης όταν ήτανε Πρόεδρος στο Δημοτικό Συμβούλιο του πρώην Δήμου Μελίκης τήρησε την νομιμότητα σε μια πρόσληψη στενού συγγενικού του προσώπου?????