Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Η πολιτική ανασφάλεια και η κλεψύδρα που τελειώνει οδηγεί σε "πατάτες" τη διοίκηση Γκυρίνη- Ισαάκ και γέλιο στα καφενεία

Eίδα το ποστ της Αναστασίας Ιγνατιάδου για την ονομαστική πρόσκληση του δημάρχου να καταθέσει στεφάνι και ξαφνιάστηκα είναι η  αλήθεια. Σκέφτηκα ότι δεν είναι δυνατόν να έδωσε τέτοια εντολή να προσκληθεί ονομαστικά. Δεν είναι δυνατόν να νιώθει τόσο....
μεγάλη ανασφάλεια που είπε στον τελετάρχη να τον καλέσει με το ονοματεπώνυμό του ώστε να τον θυμηθεί ο κόσμος, όπως σχολιάζει η κ. Ιγνατιάδου!!!

Βρήκα τα βίντεο από την εκδήλωση και όντως, ο τελετάρχης εκφωνεί επί λέξη: Από τον δήμαρχο Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη". Είναι κοινός τόπος ότι στις εκδηλώσεις αυτές καταθέτει στεφάνι ο θεσμός και όχι το πρόσωπο. Ο θεσμός εκπροσωπείται και δεν είναι προσωποπαγής. 
Η παρωδία σε δυο πράξεις
Πάνω καταθέτει ως ορίζει η λογική στεφάνι
ο τοπικός αντιδήμαρχος Ν. Σαρακατσιάνος.
Κάτω, ο εκ Μελίκης καταγόμενος Ισαάκ
που δεν είναι τοπικός αντιδήμαρχος
αλλά θεματικός.
Και τι έγινε; Ο αντ΄αυτού Ισαάκ καταθέτει
πρώτος στεφάνι και αφήνει τον
Σαρακατσιάνο δεύτερο!!!
Ωστόσο, ο Γκυρίνης φαίνεται έχει ξεπεράσει το στάδιο αυτό και όντας ανασφαλής πολιτικά θέλει να βρίσκεται στην επικαιρότητα κάνοντας συνεχή λάθη που τον εκθέτουν και δίνουν λαβή στα καφενεία να συζητούν και να αστεΐζονται εις βάρος του. 
Κρίμα γιατί αυτή η προσπάθεια το 2014 ξεκίνησε με άλλους οιωνούς και κατέληξε σε μια παρωδία που κάνει κουμάντο η ανασφάλεια του Γκυρίνη και η ασχετοσύνη του Ισαάκ που κατέθεσε κι αυτός στεφάνι στη Μελίκη εκ του περισσού αφού ως γνωστόν υπάρχει αντιδήμαρχος της δημοτικής ενότητας που κι αυτός κατέθεσε στεφάνι!!!

Μια κατάσταση για γέλια αν μη τι άλλο από μια διοίκηση που προκαλεί γέλιο με τις κινήσεις της και θλίψη αν θυμηθεί κανείς ότι τον Οκτώβριο του 2014, δύο μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της παρακολούθησε την παρέλαση κάτω στο πεζοδρόμιο μαζί με τους πολίτες θέλοντας να δείξει ότι δεν την ενδιαφέρουν τα αξιώματα γιατί οι άνθρωποι κάνουν τα αξιώματα, τα δίνουν αξία και όχι τα αξιώματα να δίνουν αξία στους ανθρώπους.
Τελικά όμως....

Δεν υπάρχουν σχόλια: