Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Υποχρεούται να περιφρουρήσει τον δημόσιο χώρο ο Γκυρίνης και όχι να ανεχτεί την καταπάτησή του από τα καφέ!!!- Η ενημέρωση των ελεγκτικών αρχών θα γίνει...

Μπήκαμε για τα καλά στην Άνοιξη και όπως είναι φυσικό τα καφέ έβγαλαν τα τραπέζια τους έξω καταλαμβάνοντας για ακόμα μια φορά τον δημόσιο χώρο. Ο δήμος της Αλεξάνδρειας εδώ και..... χρόνια έχει καθορίσει με βάση το νόμο τα τετραγωνικά μέτρα που δικαιούται κάθε κατάστημα να χρησιμοποιεί. Μάλιστα έχει οριοθετήσει με κίτρινη γραμμή το χώρο έξω από κάθε καφέ και γενικότερα σε κάθε μαγαζί υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Ωστόσο η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Τα καφέ της πόλης και ειδικότερα αυτά του κέντρου ήδη έχουν υπερβεί τις "κίτρινες γραμμές" και τις επόμενες μέρες θα κάνουν πλήρη κατάληψη του δημόσιου χώρου.
Είναι προφανές ότι τίθεται αφενός ζήτημα νομιμότητας που πρέπει να αναζητηθεί από τη διοίκηση του δήμου η οποία κόπτεται γι΄ αυτή και αφετέρου από την αστυνομία η οποία υποχρεούται να την επιβάλλει.
Και, επειδή ουδέποτε υπήρξα ρουφιάνος ούτε κουκουλοφόρος δηλώνω το εξής: Επώνυμα και φόρα παρτίδα θα αναζητήσω την επιβολή της νομιμότητας και της τάξης και στο θέμα αυτό αποστέλλοντας σε κάθε δημόσια αρχή, σε κάθε ελεγκτικό μηχανισμό κλπ με φωτογραφικό υλικό και ρεπορτάζ ώστε να αποκατασταθεί η τάξη. Μια τάξη που προφανώς πρέπει η διοίκηση του δήμου και προσωπικά  ο ίδιος ο δήμαρχος να είναι πρωταγωνιστής στην εφαρμογή της. Τον αναμένω λοιπόν ως συμπαραστάτη στην προσπάθεια αυτή διότι υποχρέωσή του είναι να παραχωρεί τον δημόσιο χώρο στους πολίτες που τον δικαιούνται και όχι στα καφέ....
Πιστεύω ότι έγινα κατανοητός.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον αστείος

Ανώνυμος είπε...

Να τολμήσει ο δήμαρχος να κάνει παρέμβαση εκεί? Αφού μια παρέα είναι. Εύχομαι να βρεις άκρη και να απαιτηθεί να γίνει αυτό που ορίζει ο νόμος. Και εαν δεν γίνει από εσένα σίγουρα θα βρεθούν και άλλοι. Αρκετά με δαύτους που νομίζουν ότι κάτι είναι.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΜΟΧΛΑ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ??ΜΕΛΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΚΥΡΙΝΗ ΚΑΙ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΦΥΛΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ Ο ΓΚΥΡΙΝΗΣ??ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑΤΙ Η ΒΕΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΟΤΙ ΒΑΛΑΜΕ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΟΠΟΥ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΜΕΙΣ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.ΧΑΛΚΙΔΗ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΤΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΣΕΙΣ,ΤΩΡΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΥΡΙΕ ΧΑΛΚΙΔΗ??ΤΩΡΑ ΝΟΜΟΤΥΠΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΑΝΑΜΕΝΩ ΚΥΡΙΕ ΧΑΛΚΙΔΗ ΙΣΑΑΚ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΣΟΥ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΤΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Ένα θέμα που καίει. Η τήρηση τις νομιμότητας εφαρμόζεται αλλά κάρτ, όπως το ίδιο γίνεται και με τις αποφάσεις περί κανονιστικών πράξεων. Απλά τον κάνουν στα μέτρα τους για να ικανοποιήσουν τους δικούς τους που έχουν τα μαγαζιά τους στον πεζόδρομο . Για αυτό και δεν ενδιαφέρονται για να γίνει πεζόδρομος ένα κομμάτι τις Βετσοπούλου. Ας γνωρίζουν όμως αυτοί οι κύριοι ότι αυτά θα έχουν ημερομηνία ΛΗΞΕΩΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΦΤΑΕΙ ΤΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΙ?ΤΙ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝΕ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΝΙΚΗ?,ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ.ΕΔΩ ΑΝΑΓΚΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕΛΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΥΝΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΗΧΟ ΕΝΩ ΕΔΩ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΦΩΤΑ.ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝΕ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΥΔΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΗΣ.ΠΑΝΕ ΕΛΕΓΞΕ ΝΑ ΔΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΔΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑ?ΠΟΣΟΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ?ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΛΑΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΗ ΠΕΡΣΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ (ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ) Ή ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΗΝ ΒΕΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ 2 Ή 3 ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΕΕΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΟΛΗ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ

Ανώνυμος είπε...

αυτος που λεει για το σταυρη να πας να δεις, και δες ποσα πληρωνει ,ποσα καταλαμβανει, ποσα επρεπε να καταλαμβανει, και ποσα επρεπε να πληρωνει το ιδιο κ ο αντιδημαρχος διπλα , μασ κοροιδευουν