Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Πήγε στο θαύμα ο Γκυρίνης και έμαθε το πολιτικό του μέλλον - Θα φτιάξει και ένα πάρκιγκ στο Σχοινά εν όψη εκλογών. Αμ πως...

"Πετάει" από τη χαρά του ο Δήμαρχος. Πήγε στο θαύμα
και είδε το ...μέλλον του (το πολιτικό)
Μαθαίνω ότι δήμαρχος Αλεξάνδρειας επισκέφθηκε την εκκλησία στο Σχοινά όπου οι πιστοί βλέπουν και βιώνουν ένα θαύμα. Το μεσημέρι λοιπόν ο δήμαρχος πήρε μαζί του τον πρόεδρο του ΟΠΑΚΟΜ (ΚΑΠΗ κλπ) και πήγαν στην εκκλησία να το δουν από κοντά το φαινόμενο.


Είναι προφανές ότι προκύπτουν ερωτήματα:
1. Είδαν; Διαπίστωσαν ως καλοί χριστιανοί που είναι το θαύμα ή πήγαν για να κάνουν μικροπολιτική;
2. Γιατί άφησε ο δήμαρχος τόσες μέρες να περάσουν και πήγε σήμερα το μεσημέρι; Δεν πίστεψε εξ αρχής ότι γίνεται στο Σχοινά θαύμα και σκέφτηκε να κρατήσει "πισινή";
3. Κρατάνε "πισινή" οι πιστοί; Την απάντηση μπορεί να την δώσει ένας πιστός ή ο Μητροπολίτης ο ίδιος αν συναντήσει κάποια στιγμή το δήμαρχο.
4. Δεσμεύτηκε ο δήμαρχος να διαμορφώσει τον γύρω χώρο ώστε οι πιστοί που συρρέουν να βρίσκουν χώρο για παρκάρισμα. Υπό ποία λογική προέκυψε αυτή η δέσμευση; Το θαύμα θα εξελίσσεται εσαεί και χρειάζεται πάρκιγκ η εκκλησία στο Σχοινά;
Και δε χρειάζεται να γίνει πουθενά αλλού παρέμβαση που η πόλη και ο δήμος γενικότερα έχουν το μαύρο τους το χάλι;
Πάλι μικροπολιτική και ψηφοθηρία;

Το δίδυμο φωτιά του δημαρχείου. Γκυρίνης- ΧαλκίδηςΕυτυχώς υπάρχουν κι αυτοί και ζούμε μέρες δόξας
Κλείνω το σημείωμα αυτό με την εξής παρατήρηση. Ο Γκυρίνης πήγε σε έναν τόπο λατρείας συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του ΟΠΑΚΟΜ-ΚΑΠΗ. Δεν μπορώ να αντιληφθώ γιατί αποφεύγει να πάρει μαζί του τον καθ΄ ύλην αρμόδιο αντιδήμαρχό του Ισαάκ Χαλκίδη που είναι δάσκαλος, είναι του τομέα Παιδείας, Πολιτισμού και τα τοιαύτα... Τον αποφεύγει ή έχει πολύ δουλειά στο δημαρχείο ο Ισαάκ και δε θέλει να τον κουράζει; 
Πιθανόν να τον έχει για τα δύσκολα ο δήμαρχος τον Ισαάκ, δεν εξηγείται αλλιώς. Εξ άλλου, όλοι γνωρίζουν ότι τον κρατάει στην αντιδημαρχία Παιδείας κλπ γιατί αναγνωρίζει το πολιτικό του ανάστημα, την αποτελεσματικότητά του κλπ.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το ακτύπητο δίδυμο τις φωτογραφίας θα μπορούσε να είναι πρωταγωνιστές σε ταινία μεγάλου μήκους με τίτλο : ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ . Θα ήτανε μια κωμωδία που θα έσπαζε τα ταμία. Βέβαια κωμωδίες και θαύματα από αυτή την διοίκηση παρακολουθούμε σε καθημερινή βάση ,αλλά ειδικά στα δημοτικά συμβούλια. Το τελευταίο " θαύμα " μας το ανέδειξε ο κ Κίμωνας Παράσχος με τον καθαρισμό αυλάκων και μεταφορά φερτών υλικών . Χίλια και πλέων φορτηγά μέτρησε?? Η επιτροπή που παρέλαβε το έργο αλλά δεν ξέρει που έχουν μεταφερθεί. Οι Πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων δεν είδανε τίποτα , ποιος τα είδε όμως? Μα η επιτροπή!!! Ποια επιτροπή όμως??? Αυτή που υπέγραψε ότι παρέλαβε το έργο? Αμ δε!! Ούτε τα είδαν, ούτε τα άκουσαν, ούτε τα μέτρησαν απλώς υπέγραψαν!!!!! Γιατί υπέγραψαν όμως αφού δεν ήτανε αρμόδιοι? Και τώρα τι? Θα υπογράψουν κάποιοι άλλοι υπάλληλοι ότι παρακολούθησαν και παρέλαβαν το έργο? Και οι προηγούμενοι? Ας αναφωνήσουμε λοιπόν όλοι μαζί. ΘΑΥΜΑ ΘΑΎΜΑ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Θα σου λύσω την απορία για την απουσία του Ισαάκ Χαλκίδη από την επίσκεψη του δημάρχου στο σχοινά. Ο Ισαάκ αυτό τον καιρό φαίνετε πως ασχολείται με νομοπαρασκευαστικές υποθέσεις του δήμου ως ειδήμων σε θέματα παρανομιών, ειδικών νόμων, καταγραφεί περιστατικών που θίγουν την λειτουργία του δήμου προκειμένου να συντάξει τα πορίσματα αυτών των νόμων προκειμένου να τα παρουσιάσει στο δημοτικό συμβούλιο ,οι όπου δει. Τώρα να με ρωτάς ποιο θα είναι το αποτέλεσμα θα σου πω μόνο τούτο. ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ. Εκεί φθάσαμε.

Ανώνυμος είπε...

Το πολιτικό του μέλλον είναι πίσω στις φάρμες να μαζεύει ροδάκινα. Άλλωστε από εκεί τον πήρε ο Ναλμπάντης, Χαλκίδης, κλπ και εκεί θα το ξανά στείλουν Διότι ζυγίστηκε και βρέθηκε λιποβαρής.

Ανώνυμος είπε...

Η πληροφορία είναι πέρα για πέρα αληθινή. Κατά την επίσκεψη του Δημάρχου στον Σχοινά στην Εκκλησία τις Αγίας ειρήνης Χρυσοβαλάντου, μια κυρία τοπική μάλλον είπε στο Δήμαρχο. Δήμαρχε έπρεπε να γίνει θαύμα για να έρθεις στο Χωριό μας. Και επωδή ο Δήμαρχος το θεώρησε αστείο!! Απλά χαμογέλασε.

Ανώνυμος είπε...

Μετά από μία βδομάδα πήγε και ο Δήμαρχος.
Μία Κυρία τον βλέπει και τι τον λέει η αθεόφοβη:
Έπρεπε να γίνει θαύμα για να έρθεις στο Σχοινά, Δήμαρχε!!!!!