Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Μόσχος: Φοράς παντελόνια; Ακόμα να παραιτηθείς; --- Κύριε πρόεδρε προστατέψτε με!!!

Μ. Κυτούδης
Ισ. Χαλκίδης
Νέα υπενθύμιση στον Ισαάκ έκανε ο Μόσχος αλλά αυτός το έπαιξε ...γερμανός απ΄ τη Μελίκη!

Ο Μόσχος Κυτούδης στη μεσημεριάτικη συνεδρίαση της Δευτέρας προκάλεσε για ακόμα μια φορά τον αντιδήμαρχο Παιδείας που τον είχε κατηγορήσει ότι η θητεία του άφησε οφειλή στη Σχολική Επιτροπή ποσό...... ύψους 150.000€!!!
Ο Χαλκίδης στη συνεδρίαση εκείνη είχε πει, με το γνωστό στυλ και ύφος του ξερόλα ότι "άμα άφησες μόνο 9 χιλιάρικα εγώ αύριο θα παραιτηθώ". Ο Κυτούδης όχι μόνο δεν άφησε οφειλή αλλά θετικό ταμείο και αυτό φαίνεται από τα επίσημα νούμερα αλλά ο Χαλκίδης δε βρήκε χρόνο να παραιτηθεί γιατί έχει πολλές δουλειές.
Μόλις βρει χρόνο και "αδειάσει" από τα έγγραφα που στέλνει δεξιά και αριστερά με ρυθμό πολυβόλου ίσως το ξανασκεφτεί. 
Εξ άλλου, ο ίδιος ο δήμαρχος κατά πως φαίνεται τον έχει ανάγκη μεγάλη ως στενό του συνεργάτη και τον εμπιστεύεται πλήρως διότι έχει πολιτικό κριτήριο, έχει οξύνοια πνεύματος και ως εκ τούτου κρίνεται απαραίτητος και ας φωνάζει ο Μόσχος όσο θέλει. Ο Ισαάκ θα μείνει ως το τέλος και θα αποχωρήσει μαζί με τον Γκυρίνη περήφανοι για το έργο τους από το δημαρχείο.... 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΚΥΡΙΝΗΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΔΑΧΤΥΛΙΔΗ ΣΤΟΝ ΧΑΛΚΙΔΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ,,ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΛΚΙΔΗ ΛΕΩ ΟΠΟΤΕ Ο ΙΣΑΑΚ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Σε αυτό τον τύπο που ακούει στο όνομα Ισαάκ Χαλκίδης και μας το παίζει και θιασώτης τις νομιμότητας θέλω να απευθύνω ένα ερώτημα σχετικά με την τήρηση τις νομιμότητες. Όταν ήτανε πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Μελίκης τηρούσε την νομιμότητα?? Να απαντήσει με ένα ΝΑΙ η ένα ΟΧΙ. Να σας πω τι σχέση είχε αυτός ο κύριος με την νομιμότητα ? Ότι σχέση έχω εγώ με την αστροναυτική!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΛΚΙΔΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.ΜΕΤΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ??ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΓΚΥΡΙΝΗ??ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ?Ο ΓΚΥΡΙΝΗΣ?Ο ΙΣΑΑΚ??Ο ΜΙΧΑΛΗΣ??? Ο ΝΙΚΟΣ???Η ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ??ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ???ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ Ο ΓΚΥΡΙΝΗΣ.........

Ανώνυμος είπε...

Απλά ο μόσχος έκανε ξεφτύλα τον χαλκίδη. Τα υπόλοιπα είναι περιττά. Κρίμα που κοτζαμάν γάιδαρος με το συμπάθειο δεν είχε να απαντήσει τίποτε εκτός απο το να πει τον σημερινό δήμαρχο - μπάτμαν να τον προστατέψει. Κρίμα για το χάλι σου.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε χαλικη προσεξε μην σχισεις το καλτσον ! Μεγαλε φασιστα χαλκιδη . Εχεις καταλαβει οτι η δεξια δεν σε κανει κεφι. Και μιλαω για την βαση της δεξιας. Δεν μιλαω για τους τηλεαστερες και αυτους που σε γλυφουν. Γκε γκε?