Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Βάλτε τις μανόλιες στην Μ. Αλεξάνδρου και δείτε το χάλι της πλατείας Σιδ. Σταθμού

Μπήκαμε στην Άνοιξη και για ακόμα μια χρονιά αναδεικνύεται η έλλειψη προγραμματισμού και αποτελεσματικότητας της διοικητικής μηχανής να διορθώσει ένα πρόβλημα που αν μη τι άλλο δεν τιμά κανέναν. 
Πιο συγκεκριμένα, αναφέρομαι στην άσχημη εικόνα που επικρατεί κυρίως στην οδό- είσοδο της πόλης, την Μ. Αλεξάνδρου όπου κάποια στιγμή στο..... παρελθόν είχαν φυτευτεί δεντράκια (Μανόλιες) και εδώ και χρόνια είτε έχουν καταστραφεί, ξεραθεί, ξεριζωθεί... 
Αν και το ζήτημα φαντάζει εύκολο στη λύση του φαίνεται ότι είναι "βουνό" αφού τα χρόνια περνάνε και τα κενά αυξάνονται αντί να συμπληρωθούν για να ομορφύνει λίγο η περιοχή. Εξ άλλου, για το λόγο αυτό φυτεύτηκαν!
Θέλω να πιστεύω ότι την περίοδο αυτή ίσως γίνει αφενός η φύτευση των δέντρων (με τοποθέτηση αυτόματου ποτίσματος) αυτών τόσο στην Μ.Αλεξάνδρου όσο και σε άλλες περιοχές όπου έγινε η ανάπλαση και παράλληλα να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις στις πλατείες και κυρίως στην πλατεία Σιδηροδρομικού Σταθμού που έχει αφεθεί στην τύχη της και έχει το μαύρο της το χάλι.
Παρεμβάσεις χωρίς μεγάλα κόστη που ωστόσο όμως δεν προχωράνε και κάποια στιγμή θα πρέπει να αναληφθεί η πολιτική ευθύνη για αυτή την αβελτηρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: