Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

Ο Δριστάς δεν έχει ανάγκη τα καγκελάκια και στη Μελίκη το δήμο εκπροσώπησαν δυο αντιδήμαρχοι!!! Ρε, τι είναι τούτοι;

Στο Πλατύ κατά πως φαίνεται ή έχουν άλλον δήμαρχο ή δεν είναι πολύ πατριώτες ή τα καιρικά φαινόμενα στο χωριό ήταν τόσο έντονα που ακύρωσαν την παρέλαση.
Δεν μπορώ να ερμηνεύσω διαφορετικά την ακύρωση της παρέλασης στο Πλατύ ενώ σε όλα τα χωριά της περιοχής έγινε "κανονικά" υπό βροχή.

Ούτε άλλον δήμαρχο έχουν στο Πλατύ ούτε είναι λιγότερο πατριώτες και βέβαια έβρεχε λιγότερο. Απλά, στο Πλατύ ήταν ο αντιδήμαρχος Δριστάς που δεν έχει ανάγκες από λεζάντες και..... φιοριτούρες και εξέδρες με καγκελάκια και πήρε τη σωστή απόφαση. Τόσο απλό είναι.... Σκέφτηκε το αυτονόητο: "ας προστατέψουμε τα μικρά μη πάθει τίποτα κανένα και τρέχουμε... Παρελάσεις θα κάνουν πολλές..".
Κατέθεσαν στεφάνια και πήγαν σπίτια τους και καλά έκαναν.

Στη Μελίκη πάλι; Άλλο και τούτο. Βλέπω τις φωτογραφίες και τι να δω;
Καταθέτει στεφάνι ο αντιδήμαρχος της δημοτικής ενότητας ο Ν. Σαρακατσιάνος και τσουπ από πίσω καταθέτει στεφάνι και έτερος αντιδήμαρχος Ισ. Χαλκίδης που ως γνωστόν συνδιοικεί με τον Γκυρίνη!!!
Μη προσπαθείτε να δώστε λογική ερμηνεία, δεν υπάρχει. Εγώ ξέρω ότι ο δήμος ή όποιος άλλος φορέας εκπροσωπείται από έναν και όχι από δυο. Άμα ήθελαν θα μπορούσαν να κρατήσουν το στεφάνι και οι δυο και να το καταθέσουν και οι δυο αντιδήμαρχοι μαζί. Προς τι το παραπάνω έξοδο; Εκτός και αν το πλήρωσε από την τσέπη του ο Ισαάκ οπότε πάσο στο θέμα το οικονομικό αλλά παραμένει το τυπικό του πράγματος.

Άμα δεν έχεις έργο να δείξεις τότε καταθέτεις στεφάνια, πολλά στεφάνια για να δείξεις ότι είσαι χρήσιμος.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ε πλάκα κάνεις τώρα. Είναι δυνατό να καταθέτη στεφάνι ο Σαρακατσάνος και να μην καταθέτη ο Ισαάκ? Πέρσι τον έστειλε στην Αλεξάνδρεια για να καταθέσει αυτός. Φέτος δεν μάσησε φαίνετε ο Σαρακατσάνος και ο Ισαάκ τα πήρε στο κρανίο και κατέθεσε και αυτός. Το θέμα είναι ότι ο Ισαάκ καταθέτει πότε στεφάνια ,πότε αναφορές, πότε καταγγελίες πότε, πότε πότε……… Αλήθεια έχει κάπου αλλού να καταθέσει κάτι????