Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Εκδήλωση ιδιωτικής εταιρίας στο δημοτικό θέατρο Πλατέος- Έκανε αίτηση, πότε; Πόσα χρήματα πλήρωσε;

Διαβάζω την είδηση (emvolos.gr) ότι στο δημοτικό θέατρο Πλατέος έγινε μια ενημερωτική εκδήλωση για τους ντόπιους παραγωγούς βάμβακος. 
Μέχρι εδώ καλά. Σκέφτηκα ότι κάποιος σύλλογος, αγροτικός για παράδειγμα, διοργάνωσε αυτή την εκδήλωση θέλοντας να βοηθήσει τα μέλη του και ως εκ τούτου έκανε την απαραίτητη αίτηση στο δήμο που του παραχώρησε την αίθουσα. 
Μπαίνοντας στην είδηση βλέπω ότι την εκδήλωση έκανε μια ιδιωτική...... εταιρία (ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΥ Ν. ΑΦΟΙ, Α.Β.Ε.Ε) και η οποία παρέθεσε τους παραγωγούς τα πλεονεκτήματα ενός συγκεκριμένου σπόρου.
Θυμάμαι αμέσως ότι μόλις πριν από δυο μέρες αντίστοιχη εκδήλωση έκανε μια άλλη τοπική εταιρία που ασχολείται με το αντικείμενο και μάλιστα με την ίδια θεματολογία αλλά έκλεισε ένα μαγαζί στην Αλεξάνδρεια όπου και προφανώς επιβαρύνθηκε με ένα σχετικό κόστος.

Το ερώτημα που προκύπτει και περιμένει απάντηση από το αρμόδιο γραφείο του δήμου είναι:
-Η εταιρία έκανε αίτηση για να χρησιμοποιήσει το δημοτικό θέατρο;
-Πότε έγινε η αίτηση, πότε εγκρίθηκε, από ποιον εγκρίθηκε και με ποιο αντίτιμο;

Εκτιμώ ότι στοιχειώδης ευαισθησία και υποχρέωση για διαφάνεια της διοίκησης είναι να δώσει μια πλήρη απάντηση στο ερώτημα που τίθεται δημόσια διότι όσο και αν έψαξα στο Διαύγεια δεν είδα τέτοια απόφαση.
Αυτά προς το παρόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: