Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

video- Κιρκιλιανίδης: Προωθήθηκαν οι αρεστοί υπάλληλοι της Διοίκησης με τον ΟΕΥ!!! Άλλο πρόσωπο ο Γκυρίνης προεκλογικά και άλλο μετεκλογικά!!

Ο δημοτικός σύμβουλος Αλεξάνδρειας Γ. Κιρκιλιανίδης με τον Στ. Κουρνιάκο
Ο δημοτικός σύμβουλος Αλεξάνδρειας Γιάννης Κιρκιλιανίδης προ ημερών ήταν καλεσμένος στο ράδιο Αβένα 97,7fm και εκεί απάντησε στις....
ερωτήσεις που του τέθηκαν από τους Κουρνιάκο και Καμπάνη. Μίλησε ευθέως, όπως συνηθίζει άλλωστε, σε όλα τα ερωτήματα. Ακούστε τι λέει για το θέμα της καθαριότητας που είναι σε κακά χάλια. Το ότι έχουμε μια πόλη αλλά και τα χωριά βρώμικα είναι γεγονός, το αναγνωρίζει και ο ίδιος και πρότεινε το εξής: να νοικιαστούν οχήματα και κάδοι κατ΄ αρχάς και στη συνέχεια με τη διαδικασία λήζινγκ να προχωρήσει ο δήμος σε αγορά καινούργιων οχημάτων. Είναι η πιο συμφέρουσα λύση, είπε χαρακτηριστικά.

Ρωτήθηκε για τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας που τόσα προβλήματα προκάλεσε και έφερε ως γνωστόν μεγάλη αναταραχή μεταξύ των υπαλλήλων που βρέθηκαν απέναντι από τη διοίκηση χωρίς λόγο και αιτία. Ο Γ. Κιρκιλιαίδης είπε ότι δε στήθηκε σωστά ο ΟΕΥ, ότι δε λήφθηκε η γνώμη των εργαζομένων, δε λήφθηκαν υπόψη οι επιστημονικές γνώσεις ενός εκάστου, ότι προωθήθηκαν οι κολλητοί της διοίκησης με αποτέλεσμα να μην λειτουργούν σωστά οι υπηρεσίες και να μην εξυπηρετείται ο πολίτης και τα συμφέροντα του Δήμου. Επισήμανε ακόμη ότι ότι θα υπάρξει πρόβλημα με την κινητικότητα των υπαλλήλων.

Για τον Π. Γκυρίνη όταν ρωτήθηκε είπε ότι άλλο πρόσωπο έδειχνε προεκλογικά και άλλο εμφανίστηκε μετεκλογικά. Ως δήμαρχος άλλαξε, είπε και συμπλήρωσε με απορία "δε ξέρω γιατί άλλαξε αφού ανέλαβε την εξουσία. Αν κάποιοι βλέπουν φαντάσματα τότε είναι πρόβλημά τους, όχι δικό μου". Αναφέρθηκε ακόμη και την πρόταση που του έγινε να αναλάβει θέση αντιδημάρχου τον Μάρτιο του 2017. Είπε ο Γ. Κιρκιλιανίδης ότι αντέδρασε στην απαίτηση του Γκυρίνη να υπογράψει επιστολή παραίτησης με ανοιχτή ημερομηνία. "Με πρόσβαλε ως προσωπικότητα, ως άνθρωπο και ως εκλεγμένο", είπε.

Ρωτήθηκε ακόμη αν θα είναι υποψήφιος με τον Ναλμπάντη στις εκλογές του ΄19. Η απάντηση ήταν σαφής: Όταν ανακοινώσει κάτι επίσημα ο κ. Ναλμπάντης τότε θα σας απαντήσω. Προς το παρόν είμαι μέλος της δημοτικής ομάδας της διοίκησης και πασχίζω για το καλό των δημοτών και του τόπου.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Γ. Κιρκιλιανίδη στο παρακάτω βίντεο



6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΣΙΝΑ ΞΙΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΘΑΨΕΣ.ΠΡΙΝ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΔΟΘΗΚΕ.ΕΤΣΙ ΧΤΥΠΑΣ ΤΟΝ ΓΚΥΡΙΝΗ ?ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΜΟΧΛΑ .ΟΥΤΕ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΥ......

Ανώνυμος είπε...

Απο τους λιγους που εχουνε αποψη για αρκετα θεματα,ατομα σαν αυτον χρειαζεται ο Δημος Αλεξανδρειας.Συνεχισε.......

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΙΡΚΙΛΙΑΝΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΚΥΡΙΝΗ.ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΟΧΙ.ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΓΚΥΡΙΝΗ Η ΝΑΛΜΠΑΝΤΗ?ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ ΤΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ?

Ανώνυμος είπε...

Είναι ίσως ο μοναδικός δημοτικός σύμβουλος που σε κάθε θέμα δημοτικού συμβουλίου έχει να καταθέσει πρόταση!! Ο δήμος μας έχει ανάγκη από τέτοιους ανθρώπους!

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΚΙΡΚΙΛΙΑΝΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΦΟΡΤΩΣΑΤΕ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ.ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ωραιος.........πες και αλλα.