Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Τα μπετά ακόμα εκεί είναι - Πότε θα παρέμβει ο δήμος; -Μήπως είναι έργο πνοής και θα βάλουμε στο ΕΣΠΑ;
-Το ρεζιλίκι με τα μπετά στην Καψόχωρα υπάρχει και θυμίζει την ανικανότητα και την αδιαφορία της διοίκησης Γκυρίνη!!!Άμα θέλει κάποιος να φτιάξει ένα άλμπουμ με τα κακώς κείμενα της πόλης της Αλεξάνδρειας και όχι συνολικά του δήμου, είναι τόσο εύκολο γιατί τελειωμό δεν έχουν.

Εδώ και χρόνια στο γήπεδο της Καψόχωρας έπεσε ο "μαντρότοιχος" που βρίσκονταν κατά μήκος της δυτικής πλευράς και παράλληλα με το κανάλι και το δρόμο που.... περνάει ακριβώς δίπλα.


Το φυσιολογικό για μια σωστή και κανονική κατάσταση θα ήταν να επισκευαστεί το ταχύτερο δυνατό και να καθαριστεί ο περιβάλλον χώρος. 
Σιγά μην έγινε αυτό.
Τα μπετά παραμένουν μέσα στο κανάλι και στη γύρω περιοχή για να θυμίζουν ότι υπάρχει μια διοίκηση στο δήμο Αλεξάνδρειας που στα λόγια στηρίζει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο πλην όμως στην πράξη στερείται πολιτικής έναντι αυτού του χώρου αφενός και αδιαφορεί επί της ουσίας για τα προβλήματα που έχει ο χώρος και τα σωματεία της περιοχής που κρατιούνται ζωντανά εξ αιτίας των παραγόντων που υπερβάλλουν δυνάμεις γιατί γουστάρουν.

-Στέλνετε φωτογραφίες για δημοσίευση μήπως και ταραχτούν οι διοικούντες και ξυπνήσουν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: