Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Νέα εποχή ανάπτυξης φέρνουν στην Αλεξάνδρεια - Μετατρέπουν το Πνευματικό σε ...κολυμβητήριο- Αφού "παίρνει" νερό ας το κάνουμε κλειστό κολυμβητήριο, γιατί όχι;

Αποκαλύπτουμε το "μυστικό" σχέδιο της διοίκησης Γκυρίνη- Ισαάκ

Υπήρχε ένας προβληματισμός τόσο μεταξύ των δημοτικών συμβούλων όσο και μεταξύ αυτών των συμπολιτών που ασχολούνται με τον πολιτισμό σχετικά με την....
πορεία εργασιών στο Πνευματικό Κέντρο της Αλεξάνδρειας και όλοι κατέληγαν με το ερώτημα: "Μα, τι περιμένει ο δήμαρχος και δεν το ανοίγει; Περιμένει να το εμφανίσει ως προεκλογικό έργο και να αντλήσει ψήφους;".
Το ερώτημα σήμερα απαντήθηκε. Το έλυσε το πρόβλημα η ίδια η ζωή ή μάλλον οι καιρικές συνθήκες που αποκάλυψαν ακόμα μια παθογένεια, μια έλλειψη τεχνική, και βέβαια την ανυπαρξία της διοίκησης Γκυρίνη- Ισαάκ να δώσουν επιτέλους λύση στο σύγχρονο "γεφύρι της Αλεξάνδρειας (Άρτας)".

Από το βράδυ του Σαββάτου άρχισε η βροχή και συνεχίστηκε μέχρι και σήμερα το πρωί. Στο ισόγειο του Πνευματικού Κέντρου συγκεντρώθηκαν νερά που ουδείς γνωρίζει από που κατάφεραν και μπήκαν αφού υποτίθεται ότι η στέγη είναι μονωμένη και τα κουφώματα είναι τελευταίου τύπου και ως εκ τούτου στεγανά.
Από δω προφανώς μπήκε το νερό
Ωστόσο το νερό μαζεύτηκε στο φουαγιέ του ισογείου από την πόρτα που βρίσκεται στην πλευρά του πεζόδρομου και σχημάτισαν μια μικρή λιμνούλα στο εσωτερικό και πληροφορίες αναφέρουν ότι αρμόδιος αντιδήμαρχος Πολιτισμού και στενός συνεργάτης του δημάρχου Γκυρίνη ήδη έκανε έγγραφο προς τις αρμόδιες αρχές ζητώντας κατ΄ αρχάς να επιβληθούν οι προβλεπόμενες εκ του νόμου κυρώσεις στον καιρό που έβρεχε και στη συνέχεια με άλλο έγγραφο να αλλάξει χρήση το Πνευματικό και να μετατραπεί σε κλειστό κολυμβητήριο. Μάλιστα, φέρεται να ζητάει οι διαδικασίες να γίνουν με μυστικότητα - εμπιστευτικότητα και πολύ γρήγορα ώστε να το παρουσιάσουν ως διοικητικό δίδυμο Γκυρίνης- Ισαάκ στο λαό του δήμου ως έργο μεγίστης εμβέλειας και ωφέλειας.
Πιθανόν να κληθούν ειδικοί από το εξωτερικό για να βοηθήσουν με την τεχνογνωσία τους και το Πνευματικό να αποκτήσει τη δυνατότητα να είναι ταυτόχρονα και κολυμβητήριο, και παγοδρόμιο, και αίθουσα πολιτισμού!! Όπως τα σύγχρονα στάδια στην Ευρώπη που μετατρέπονται σε μια νύχτα από γήπεδα ποδοσφαίρου σε παγοδρόμια ή σε συναυλιακούς χώρους.
Μιλάμε ότι άμα ευοδωθεί το σχέδιο της διοίκησης Γκυρίνη- Ισαάκ θα μετατραπεί η πόλη της Αλεξάνδρειας σε τουριστικό κέντρο όλων των αθλητών της Ευρώπης που θα έρχονται με τσάρτερ στο στρατιωτικό αεροδρόμιο στο Παλιοχώρι για να δουν το φαινόμενο.
Και βέβαια η εκλογή του Γκυρίνη και του Ισαάκ είναι δεδομένη με την ανάπτυξη που θα έχουν πετύχει για το δήμο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: