Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

Αυτός είναι παπάς. Κατεδάφισε αυθαίρετη κατασκευή σα να ήταν πολεοδομία και τέλος το ξωκλήσι στο Λουδία!!!

Οι φωτογραφίες από τον ΕΜΒΟΛΟ που έκανε το ρεπορτάζ. Περίεργο είναι που κανείς άλλος δεν ασχολήθηκε. Γιατί; Υπάρχουν κονέ και απαγορεύσεις από το εκκλησιαστικό σύστημα; 
Είδατε τί κάνει ο νόμος; Ο νόμος γκρεμίζει υπόστεγα, ξηλώνει επιγραφές, αδειάζει εκκλησάκια και άλλα.... τέτοια ωραία. Ο νόμος λοιπόν αποφάσισε ότι η κατασκευή ενός υποστέγου στο ξωκλήσι του Αγ. Νικολάου στις εκβολές του Λουδία, σε έναν χώρο που διοικητικά ανήκει στο Κλειδί, είναι αυθαίρετη κατασκευή και ως εκ τούτου πρέπει να γκρεμιστεί.
Ο ιερέας του χωριού με την πλήρη κάλυψη του Μητροπολίτη πήγε και εφάρμοσε την δικαστική απόφαση θεωρώντας ότι πρέπει να λειτουργήσει ως δημόσια υπηρεσία, ως πολεοδομία δηλαδή, και συγκρότησε συνεργείο κατεδάφισης και καθάρισε τη μπουγάδα.
Η εντολή του Μητροπολίτη

Ο ιερέας του χωριού που τα τελευταία χρόνια έγινε μεγάλη φίρμα τόσο στο χωριό όσο και έξω απ΄ αυτό και μετά από έγγραφη εντολή του Μητροπολίτη πήγε με κάποιους βοηθούς του και εκτέλεσε με σπουδή τα όσα έλεγε η δικαστική απόφαση. Τύφλα να έχει η πολεοδομία και τα συνεργεία της. Την υποκατέστησε με πρωτοβουλία του και δόξα νάχει ο Θεός.

Το αποτέλεσμα είναι το εξής: Το ξωκλήσι δεν υπάρχει παρά μόνο οι τέσσερις τοίχοι και όποιος πάει μια βόλτα στην περιοχή και είναι και πιστός και θελήσει να ανάψει ένα κερί ....δεν έχει. Να πάει αλλού. Όποιος θα ήθελε να κάτσει να ξαποστάσει σε ίσκιο δεν θα μπορεί, να πάει αλλού.
Τη χώρα κυβερνούν οι νόμοι, οι δικαστές, οι παπάδες και οι άσχετοι που πιάνουν θέσεις δημόσιας ευθύνης. Τα παραδείγματα πλείστα όσα αλλά ποιος νοιάζεται;

Δεν υπάρχουν σχόλια: