Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Μ. ΚΥΤΟΥΔΗΣ: Γιατί δεν πήγε ο δήμαρχος στη σύσκεψη; Είναι πολλά τα χώματα, με ποιον τρόπο τα μέτρησαν; ---Θα συνεχίσω να αντιδρώ για το καλό του τόπου

Μιλώντας στο ράδιο Αβένα 97,7 ο δημοτικός σύμβουλος Μόσχος Κυτούδης και αναφερόμενος στην δική του συμμετοχή στην προετοιμασία του Αναπτυξιακού Συνεδρίου κεντρικής Μακεδονίας που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Βέροια αναφέρθηκε στην απουσία του δημάρχου Αλεξάνδρειας λέγοντας ότι ήταν λάθος ουσίας.

Ως γνωστόν ο δήμαρχος Γκυρίνης δεν εδέησε να πάει μια βόλτα στην διήμερη....
σύσκεψη που διοργάνωσε το γραφείο του πρωθυπουργού στη Βέροια και συναντήθηκε με Νομάρχη, δημάρχους Βέροιας και Νάουσας, κοινοτάρχες, εκπροσώπους φορέων και συλλόγων κλπ κλπ. Ο Γκυρίνης απαξίωσε τη διαδικασία με την απουσία  όχι τη δική του προσωπικά αλλά του δήμου αφού θα μπορούσε να στείλει τον Ισαάκ αν δεν μπορούσε να πάει ο ίδιος και ο Ισαάκ ως δεξί του χέρι θα τον έβγαζε ασπροπρόσωπο αν μη τι άλλο.

Ο Κυτούδης μιλώντας στον Καμπάνη είπε ότι ήταν λάθος που δεν πήγε ο δήμαρχος και δεν προώθησε τις θέσεις του δήμου. Τόνισε ότι δε είναι μοντέλο διοίκησης αυτό που υλοποιεί ο δήμαρχος και ότι δεν προσφέρει στον τόπο ουσιαστικές υπηρεσίες.

Ρωτήθηκε ως γνώστης του αντικειμένου ο Μ. Κυτούδης δεδομένου ότι είναι πρόεδρος του  ΤΟΕΒ Τρικάλων και γνωρίζει. Ρωτήθηκε για τα χώματα που όπως είπε ο Κίμων Παράσχου βγήκαν από τα κανάλια της δημ.ενότητας Αντιγονιδών και ήταν 23 χιλιάδες κυβικά μέτρα. Ο Κυτούδης είπε ότι είναι πάρα πολλά και δεν μεταφέρθηκαν αλλά αφέθηκαν δίπλα στα κανάλια. Το θέμα να ερευνηθεί, τα 23 χιλιάδες κυβικά είναι πολλά χώματα, με ποιον τρόπο τα μέτρησαν;

Το θέμα είναι σίγουρο ότι θα ερευνηθεί αρμοδίως και πιθανόν να θελήσει η διοίκηση δια του δημάρχου να δώσει απάντηση στην ερχόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Αν, λέω αν, επιχειρήσει να κάνει το μαύρο άσπρο είναι προφανές ότι έχει άγνοια κινδύνου και αναλαμβάνει τις ευθύνες της και ο νοών νοείτω. 

Ακούστε τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:

Δεν υπάρχουν σχόλια: