Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Αλευράς για κλειστές σχολικές αυλές: Η απόφαση πρέπει να ανακληθεί. Κινδυνεύουν μικρά παιδιά

Δείτε το ρεπορτάζ του ράδιο Αβένα 97,7fm έξω από το 1ο δημοτικό σχολείο της Αλεξάνδρειας όπου ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Αλευράς κατευθυνόμενος για τη συνεδρίαση του συμβουλίου το βράδυ της Τετάρτης συναντήθηκε με τον δημοσιογράφο Καμπάνη και έκανε μια δήλωση για την τραγική και άκρως απαράδεκτη απόφαση που πήρε το σώμα και έκλεισε με λουκέτα τις......
πόρτες των σχολικών αυλών.
Η αυλή του εν λόγω σχολείου βέβαια ήταν γεμάτη όπως είναι κάθε μέρα όλες οι αυλές των σχολείων όλου του δήμου. Αυτή η υποκριτική και ατελέσφορη στάση της διοίκησης Γκυρίνη που έγινε απόφαση μετά την επιμονή του απελθόντα αντιδημάρχου Ισαάκ του Αυτοτελούς είναι παράδειγμα διοίκησης προς αποφυγή και πρέπει να ανακληθεί άμεσα.
Ο Αλευράς στην ολιγόλεπτη δήλωσή του είπε το αυτονόητο, ότι πρέπει να αποσυρθεί η απόφαση που έλαβε το συμβούλιο διότι κινδυνεύουν μικρά παιδιά σκαρφαλώνοντας τα κάγκελα διότι η διοίκηση του δήμου δε θέλησε να αναλάβει τις ευθύνες της. Πρότεινε δε την πρόσληψη σχολικών φυλάκων.

Δείτε το βίντεο:


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

..πολύ σωστός ο κ.Αλευράς, είναι υπαρκτοί οι κίνδυνοι που αναφέρει όπως και άλλοι (σας το λέω εκ πείρας). Υπάρχουν περίπου 400 πρώην σχολικοί φύλακες, που έχουν εγκλωβιστεί στα Νοσοκομεία από το 2014 και θέλουν να επιστρέψουν στα σχολεία, οι οποίοι έχουν τα προσόντα και την εμπειρία που χρειάζεται. Ας κάνει κάτι η κυβέρνηση γι αυτό...!!!