Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Κίμωνα, κάναμε λάθος! Δεν πήγε σε 5* συνεργείο αλλά οι δουλειές που έκανε ήταν πολλές - Επιβεβλημένη διόρθωση και αποκατάσταση της αλήθειας

Αρχίζω με το συμπέρασμα το κείμενο αυτό διότι όταν γράφεις κάτι που δεν είναι ακριβές τότε πρέπει να έχεις το σθένος να το λες φόρα παρτίδα. Το χτεσινό κείμενο- ανάρτηση που βασίστηκε στα όσα έλεγε ο δημοτικός σύμβουλος Κίμων Παράσχου είναι λειψό και ως εκ τούτου ανακριβές. Και γίνομαι πιο συγκεκριμένος:
Ο Κίμων Παράσχου στη χτεσινή συνεδρίαση είχε ένα τιμολόγιο στα χέρια του και έλεγε ότι του...... προξενεί τεράστια εντύπωση το κόστος εργασίας που χρεώνει το συνεργείο που πήγε ο δήμος τα αυτοκίνητά του. Έφερε ως παράδειγμα ένα πλάνισμα κεφαλής και ένα ρεκτιφιέ κουζινέτων και είπε ότι το μεν πρώτο κόστισε 700 ευρώ ενώ το δεύτερο 500. Αυτό που δεν ήξερε ο σύμβουλος και ως εκ τούτου δεν ακούστηκε και παραπλανηθήκαμε όλοι όσοι το ακούσαμε ήταν τα τεμάχια στα οποία έγιναν αυτές οι εργασίες. 
Όπως λοιπόν σχολίασε ο ιδιοκτήτης του συνεργείου πλανίστηκαν οχτώ καπάκια με αντίστοιχα πιστόνια και έγινε ρεκτιφιέ σε δεκάξι κουζινέτα. Ως εκ τούτου, λογική ήταν η τιμή και απολύτως τίποτα δε φαίνεται να ύποπτο και ως εκ τούτου αγαπητέ Κίμωνα πρέπει να βγεις πρώτα εσύ και μετά εγώ και να αναγνωρίσουμε το λάθος αποκαθιστώντας την αλήθεια.

Συνεπώς, ο δήμος Αλεξάνδρειας στην προκειμένη περίπτωση όχι μόνο δεν πήγε σε "πεντάστερο" συνεργείο αλλά έκανε μια συναλλαγή απολύτως λογική και θεμιτή.
Κλείνω με την εξής επισήμανση. Όταν τα έλεγε αυτά ο Κ. Παράσχου δεν το διέκοψε κανένας αρμόδιος αντιδήμαρχος να του πει αυτά που σχολίασε ο ιδιοκτήτης του συνεργείου Γ. Μαλλιόγλου. Δεν τον διέκοψε να του πει ότι το κόστος αυτό δεν είναι για ένα καπάκι αλλά για οχτώ. Το μόνο που του είπαν ήταν ότι οι τιμές αυτές προβλέπονται από τη συμφωνία πλαίσιο που έχει υπογραφεί. 
Όπως και νάχει σημασία έχει ότι έγινε φάουλ και πρέπει να το αναγνωρίσουμε. Προσωπικά ζητάω συγνώμη από τον ιδιοκτήτη του συνεργείου που παρότι δεν αναφέρθηκα ονομαστικά στη μικρή κοινωνία που ζούμε όλοι κατάλαβαν για ποιον πρόκειται και ως εκ τούτου πρέπει να αποκατασταθεί.
Κίμωνα, κάναμε λάθος!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια: