Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

ΓΑΣ Αλεξάνδρειας: Δήμαρχε, να σταματήσει ο εμπαιγμός με το ταρτάν

Το ταρτάν του γηπέδου της Αλεξάνδρειας αποτελεί ένα πολύχρονο αίτημα των σωματείων στίβου που δραστηριοποιούνται στην πόλη. Μια υπόθεση που μπορεί να αποκληθεί ως σύγχρονο γεφύρι της Άρτας που ωστόσο δεν βρίσκει λύσεις.
Ο ΓΓΑ πριν από λίγες μέρες που επισκέφτηκε το δήμο και συναντήθηκε με τον δήμαρχο Γκυρίνη είπε το....
αυτονόητο, ότι το έργο αυτό πρέπει να γίνει πλην όμως για να γίνει πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες μελέτες εκ μέρους του δήμου που έναν χρόνο τώρα δεν έγραψε ούτε γραμμή και συνεπώς τίποτα δεν προχώρησε.
Ο ΓΑΣ Αλεξάνδρειας, το παλαιότερο σωματείο στίβου (και όχι μόνο) βλέποντας αυτή την κατάσταση αντέδρασε και με ανακοίνωσή του παίρνει θέση έναντι του θέματος:

"Παρά τις υποσχέσεις των αρμόδιων φορέων για την έγκαιρη ολοκλήρωση της μελέτης κατασκευής του ημιτελούς ταρτάν στίβου στο Δημοτικό Γήπεδο Αλεξάνδρειας κάτι τέτοιο δεν έγινε όπως αποδείχτηκε με τον πλέον εμφατικό τρόπο από την σύσκεψη του Γ.Γ Αθλητισμού κ. Συναδινού με τον Δήμαρχο κ. Γκυρίνη.

Η υπόσχεση του Γ.Γ.Α για άμεση ένταξη του έργου στο πρόγραμμα δημοσίων δαπανών όταν υπάρξει ολοκληρωμένη μελέτη από τον Δήμο δίνει μια ευκαιρία για να μπορέσουν οι αθλητές και οι δημότες να δουν ολοκληρωμένο ένα έργο που ταλαιπώρησε επί πολλά χρόνια τον Δήμο μας. 
Ευχόμαστε, η βούληση της δημοτικής αρχής για ολοκλήρωση του έργου να αποτυπωθεί και στην πράξη με την ΑΜΕΣΗ εκκίνηση των διαδικασιών ώστε να σταματήσει επιτέλους ο εμπαιγμός αθλητών, προπονητών και γονέων των παιδιών του στίβου.

Ως σωματείο θα σταθούμε αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια αλλά και απέναντι σε όποιον συνεχίζει να βάζει εμπόδια στην ολοκλήρωση του έργου.
ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

*πηγή φωτογραφίας: http://www.alexandriamou.gr/athlitika/gas-alexandreias-stamathste-ton-empaigmo-oloklhroste-th-meleth-tou-tartan-stibou.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: