Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Δίνουν και παίρνουν τα στοιχήματα - Θα είναι ή όχι ο Ισαάκ στη συνεδρίαση της Τετάρτης παρών; Εγώ πιστεύω ότι θα είναι


Ισαάκ Χαλκίδης
Με αγωνία αναμένουν δημοτικοί σύμβουλοι και πολίτες αλλά και δημοσιογράφοι να εμφανιστεί ο τέως αντιδήμαρχος Ισαάκ (ένας είναι ο Ισαάκ ο Αυτοτελής) στη συνεδρίαση που θα γίνει την Τετάρτη στις 8 το βράδυ. Οι πληροφορίες λένε ότι ο Ισαάκ ο Αυτοτελής δε θα δώσει το "παρών" θέλοντας να δώσει ένα μήνυμα δια της απουσίας του που ως νόημα έχει να τονίσει τη γύμνια του δημοτικού συμβουλίου, την αυτόματη και δραματική πτώση στην ποιοτική σύνθεση και στην παραγωγή πολιτικής που σηματοδοτεί η απουσία του.
Ο Ισαάκ ο Αυτοτελής, λένε οι πληροφορίες, ότι θα.....
κάνει και πάλι απουσία για να καταλάβουν άπαντες ότι δεν ήταν κάνας τυχαίος, ότι αυτός ήταν που έδινε λύσεις, παρήγαγε ουσιαστική πολιτική. 

Βέβαια εγώ δε δίνω και μεγάλη σημασία στις πληροφορίες αυτές και εκτιμώ ότι ο τέως αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού, Κοινωνικής Προστασίας (μεγάλος τίτλος, όχι παίζουμε) θα είναι στη συνεδρίαση γιατί θέλει να δείξει ότι δεν κωλώνει μπροστά σε τίποτα. Θα πάει στην αίθουσα, θα πάρει το λόγο αν και εφόσον προκληθεί και άμα προκληθεί παραπάνω από το κανονικό ή αυτό που αυτός θεωρεί ανεκτό θα σηκωθεί να φύγει καταγγέλοντας τον πρόεδρο Ράπτη. 
Πληροφορίες που έλεγαν ότι ο Γκυρίνης έπεσε σε κατάθλιψη
μετά την αποχώρηση του συνεργάτη του διαψεύδονται
από κύκλους του δημάρχου
Εξ άλλου ποιον να φοβηθεί; Τον Συρόπουλο ή τον Κυτούδη; Ο Ισαάκ ο Αυτοτελής χρειάζεται δέκα σαν κι αυτούς και πάλι λίγους λέω. Ο Ισαάκ ο Αυτοτελής δε μασάει, δε χαμπαριάζει, δεν κάνει πίσω όταν έχει δίκιο και στην παρούσα περίπτωση με τον υδρονομέα και το γήπεδο έχει απόλυτο δίκιο.

Αλλά γιατί τα λέω εγώ αυτά; Επειδή όπως πολλές φορές έχει πει ο Ισαάκ ο Αυτοτελής ότι φοράει παντελόνια όχι για να μην κρυώνει αλλά για τους γνωστούς λόγους πιστεύω ότι θα πάρει το λόγο μόνος του, χωρίς να προκληθεί, και θα εξηγήσει τις αιτίες της παραίτησής του ή καλύτερα της 2ης "τροποποίησης" της παραίτησης που έκανε και πλέον ήταν και οριστική.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

‘Ωπα!! Νάτος ο … Εισαγγελέας διαφθορά, συγνώμη ο πρώην Αντιδήμαρχος και νυν δημοτικός σύμβουλος κατά τις διαφθοράς. Για πες μας κύριε σύμβουλε ποιος γούρλωσε τα 33000 χιλιάρικα στον πρώην δήμο Μελίκης? Διοίκηση εσύ δεν ήσουν εκείνη την εποχή? Πως σου ξέφυγε? Και ξέρεις δεν είναι μόνο αυτά είναι και τα άλλα τα πολύ χοντρά 4000000 εκατ. Ευρώ σε υπάλληλο και 2500000 εκατ. Ευρώ σε πρώην Δήμαρχο!!! Που ήσουν κύριε εσύ τότε?? Και τώρα θα έρθης στο δημοτικό συμβούλιο και θα μας πείς να τα πληρώσουμε όλοι εμείς? Ε ρε κλαμούρα που σας χρειάζεται!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Άντε γειά

Ανώνυμος είπε...

Μη χειρότερα