Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Πετούνιες, σκουπίδια και ο σκύλος κάνει ...πάρτι - Στον πεζόδρομο Εθν. Αντίστασης

Πρωί Δευτέρας, γύρω στις 8, ανεβαίνω τον πεζόδρομο της Εθν. Αντίστασης από την πλευρά του ΚΤΕΛ και μια όμορφη εικόνα εμφανίζεται μπροστά μου. Η οικολογική και..... αισθητική παρέμβαση του καφέ-μπαρ Πρόμο όπου με μια απλή κατασκευή ομόρφυνε τον "ζωτικό" του χώρο. Αξίζουν συγχαρητήρια στον ιδιοκτήτη.
Στρέφοντας το βλέμμα μου ακριβώς απέναντι βλέπω δυο κάδους του δήμου και αμέσως προκύπτει η αντίφαση, το κοντράστ. Τα σκουπίδια έξω από τους κάδους και ο σκύλος κάνει πάρτι στο γκαζόν της πλατείας Ηρώων.
Ποιος έχει ευθύνη για το φαινόμενο αυτό; Η απάντηση δύσκολη αν και πρέπει κάποια στιγμή να την δώσουμε όλοι μαζί.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κάθε δρόμος, κάθε γειτονιά, κάθε πλατεία βρίσκεται στην ίδια κατάσταση με αυτή τις φωτογραφίας που έχετε αναρτήσει. Σε κάθε χωριό του Δήμου μας υπάρχει μια μικρή – μεγάλη χωματερή. Σε κάθε κοιμητήριο και ένας σκουπιδότοπος. Και οι διοικούντες δεν σηκώνουν ούτε τα τηλέφωνα τους για να ακούσουν τα παράπονα. Και το χειρότερο το τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου δεν δίνει τα κινητά των Αντιδημάρχων γιατί λέει είναι απόρρητα!!!!!!! Εκείνο όμως που μου κάνει μεγαλύτερη, - αν και καταλαβαίνω το λόγο – είναι ότι πολλοί δημόσια γράφοντες δεν βλέπουν τίποτα από όλα αυτά!!!! Η απόλυτη κατάντια !!!