Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Οριστική η απόρριψη - Έξω από το Πνευματικό ο ΕΕΣ Αλεξάνδρειας γιατί η Αυτοδιοίκηση έχει ...κεχαγιάδες

Παγκόσμια Ημέρα του Ερυθρού Σταυρού σήμερα και το τοπικό τμήμα έστειλε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης έναν χαιρετισμό ως όφειλε. 
Αν ήμουν στη θέση τους θα έστελνα συνημμένο και το πρακτικό της συνεδρίασης της Επιτροπής του περιβόητου άρθρου 152 που ενέκρινε ή καλύτερα απέρριψε την..... προσφυγή του τοπικού τμήματος Αλεξάνδρειας εις βάρος της απόφασης του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.
Ως γνωστόν ο Συντονιστής δεν ενέκρινε την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας με την οποία παραχωρούνταν ένα γραφείο στον όροφο του Πνευματικού Κέντρου στο τοπικό τμήμα ώστε εκεί να διοργανώνει τα εθελοντικά μαθήματα, να συνεδριάζει το συμβούλιο κλπ.
Ο Συντονιστής θεώρησε ότι το σκεπτικό της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξάνδρειας που διαφώνησε με την παραχώρηση είναι σωστό. Δηλαδή ότι οι δράσεις του Ερ. Σταυρού δεν συνάδουν με το χώρο που είναι για πολιτιστικές δραστηριότητες.

Το ξαναλέω: Όσο οι Συντονιστές, που μετατρέπονται σε κεχαγιάδες, και οι πάσης φύσεως θεσμικοί διορισμένοι επόπτες ελέγχουν τα πάντα και κρίνουν και καθορίζουν πολιτικές της κατά τα άλλα ανεξάρτητης αυτοδιοίκησης  συνεχίζουν να υφίστανται τόσο η Αυτοδιοίκηση θα είναι ψευδεπίγραφη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: