Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Έγινε πρόχειρος διαγωνισμός; Αυτοκριτική θα υπάρξει για όσα καταλογίζονταν στον Δημητριάδη το 2014;

Πριν από τέσσερα ακριβώς χρόνια, τον Απρίλιο του 2014, η παράταξη ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ που σε λίγες μέρες θα κατακτούσε την εκλογική νίκη έβγαλε μια ανακοίνωση με την οποία καταδίκαζε τη διοίκηση Δημητριάδη για την απόφασή της να αναθέσει σε ασφαλιστικό γραφείο της Βέροιας το έργο της ασφάλισης των οχημάτων του δήμου. Ρωτούσε και..... ασκούσε κριτική η παράταξη του νυν δημάρχου "αν έγινε διαγωνισμός έστω και πρόχειρος", "αν έγινε έρευνα της τοπικής αγοράς" και άλλα παρόμοια ερωτήματα.

Τα θυμίζω όλα τούτα διότι βλέπω για πολλοστή φορά τη διοίκηση Γκυρίνη να ακολουθεί την πεπατημένη και να προχωρά σε ανάθεση του έργου αυτού χωρίς αφενός να δίνεται μια πολιτική ή έστω υπηρεσιακή εξήγηση και ερμηνεία και αφετέρου χωρίς να προχωρά σε αυτοκριτική για όσα καταλόγιζε στη διοίκηση Δημητριάδη προ τετραετίας.
Να σημειώσω ότι δε θέτω θέμα για το συγκεκριμένο ασφαλιστικό γραφείο που αναλαμβάνει τη δουλειά και το οποίο προφανώς εξυπηρέτηση κάνει στο δήμο προπληρώνοντας τη σχετική δαπάνη αλλά μέμφομαι την πρακτική της διοίκησης που ναι μεν προχώρησε σε αυτή την επιλογή μια φορά αλλά υποτίθεται ότι έμαθε και την επόμενη χρονιά θα προετοιμάζονταν έγκαιρα ώστε να μην προχωρήσει σε ανάθεση.

Μικρές λεπτομέρειες θα πει κάποιος αλλά ο διάβολος κρύβεται σ΄ αυτές λέει ένα λαϊκό γνωμικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: