Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Με τη γνωστή αποτυχημένη συνταγή δεν αναρρώνει ο ασθενής Φώφη - Διορισμένες και οι Νομαρχιακές του Πασόκ -ΚΙΝΑΛ - Και στην Ημαθία τα ίδια

Δε γνωρίζω αν το έχετε εμπεδώσει αλλά εγώ αρνούμαι να αποκαλώ έναν ιστορικό χώρο με το όνομα ΚΙΝΑΛ που παραπέμπει σε φάρμακο και όχι σε πολιτικό κόμμα. Αναφέρομαι στο ΠΑΣΟΚ που υπό την ...πεφωτισμένη ηγεσία της Φώφης έχει χάσει κάθε σοβαρότητα και ουσιαστικά παραπαίει.
Και γιατί αναφέρομαι στο ΠΑΣΟΚ; Μα γιατί η Φώφη αποφάσισε να διορίσει την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος για να.....
χωρέσουν όλες οι συνιστώσες (λες και δε μπορούσε να βάλει ποσοστώσεις όπως το πάλαι ποτέ ο Σύριζα) και αποφάσισε να διορίσει και τις Νομαρχιακές Επιτροπές με την ίδια λογική των ποσοστώσεων.

Έτσι λοιπόν έχουμε μια κομματική διοικητική πυραμίδα διορισμένων και η απορία είναι αν όλο αυτό το οικοδόμημα θα το σέβονται πολιτικά τα μέλη του, αν θα το αναγνωρίζουν τα στελέχη του και στην τελική αν θα μπορέσει να παράξει πολιτική δουλειά.

Εν πάση περιπτώσει το Πασόκ της νέας εποχής δείχνει ότι κινείται και με ανακοίνωσή του η οργάνωση της Ημαθίας ενημερώνει ότι στήθηκε (διορίστηκε δηλαδή) η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή με την εξής ανακοίνωση:

"Το Κίνημα Αλλαγής, το προοδευτικό κίνημα της νέας εποχής, μετά τη συγκρότηση των κεντρικών του οργάνων και των τομέων πολιτικής προχωρά σε συγκρότηση των δυνάμεων του κατά νομό σε όλη την Ελλάδα.

Σε αυτό το πλαίσιο συγκροτήθηκε την Παρασκευή 18/05/2018 στο νομό μας μετά από διαβούλευση και εσωτερική εκλογή των μελών της η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής.

Η σύνθεση της Νομαρχιακής επιτροπής έχει ως εξής :

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΑΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΛΙΟΛΙΟΣ ΘΩΜΑΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΗΛ. ΚΟΜΜΑΤΟΣ: ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΛΙΟΛΙΟΣ ΘΩΜΑΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ: ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ: ΤΟΛΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ: ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΕΒΕ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ: ΚΟΓΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: ΓΚΟΓΚΑ ΕΛΕΝΗ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ: ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ – ΚΟΓΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ: ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Την Οργανωτική Γραμματεία της Ν.Ε. αναλαμβάνει η ΒΑΛΔΗΡ ΙΩΑΝΝΑ

Θα ακολουθήσει το αμέσως επόμενο διάστημα ανοιχτή πολιτική εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής και τον Ιούνιο θα εκλεγούν σε κάθε δήμο του νομού μας οι συντονιστικές επιτροπές των δημοτικών οργανώσεων. Μην μείνεις θεατής, ένωσε την φωνή σου με τη δική μας.

ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ
Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΞΑΝΑ
ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΣΙΝΑ ΞΙΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ.ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΜΕ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ?ΜΗΠΩΣ Η ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΦΩΦΗ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ,ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΘΡΕΨΑΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΟ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΞΩ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΕΟΝ.ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΔΡΕΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΠΡΩΤΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΣΟΥ ..

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΤΙΛΕΚΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ??ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Η ΦΩΦΗ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ Ο ΣΙΜΗΤΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ??ΠΑΣΟΚ?ΛΑΜΟΞ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΛΑΜΟΞ.

Ανώνυμος είπε...

Οι καραβολεμενοι πασοκοι εγιναν συριζα, οι λιγοτερο βολεμενοι πανε ακομη στο κιναλ. Αυτη ειναι η αληθεια. Η μεγαλυτερη αληθεια ειναι οτι ο μεγαλυτερος ηγετης τους, ο αντρεας παπανδρεου πηδηξε την χωρα για 100 χρονια βολευοντας παρα πολλους αχρηστους και κανοντας και τις επομενες κυνερνησεις να τον μοιασουν. Κοινος ο ανδρεας , αυτος ο μεγαλοπρεπες @απαρας εζησε για να πεινασουμε εμεις. Γεμισε ολο το δημοσιο και το νεο πασοκ (βλεπε συριζα) συνεχιζει την ιδια πολιτικη χωρις ομως τους πακτωλους χρηματων του παπανδρεα. Και εφοσον απεναντι εχει μια αντιπολιτευση της δεκαρας και καλα κανει. Απλα ο λαος ψαχνει βαλβιδα αποσιμπιεσης. Που θα ειναι? Θα δειξει συντομα.