Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Αφού τον "άδειασε" πέρσι το Μάρτιο τώρα τον θυμήθηκε και του προτείνει να γίνει αντιδήμαρχος!!! Ακόμα ένας θρίαμβος Γκυρίνη

Αντ. Τσαγιόπουλος
Στην πρωινή εκπομπή του ο Τ. Καμπάνης στο ράδιο Αβένα 977 ανάφερε ότι ο δήμαρχος Γκυρίνης έκανε πρόταση στον δημοτικό σύμβουλο Αντ. Τσαγιόπουλο να πάρει τη θέση του παραιτηθέντος Ισαάκ Χαλκίδη και αυτός αρνήθηκε.
Σε δημοσίευμά του σημερινό το ενημερωτικό σάιτ ΕΜΒΟΛΟΣ αναφέρει ότι ο Τσαγιόπουλος έγινε αποδέκτης της πρότασης του δημάρχου, το σκέφτεται και πιθανόν να την αποδεχτεί.

Είναι προφανές ότι οι δυο δημοσιογράφοι έχουν διαφορετικές πηγές αφού υποστηρίζουν εντελώς αντίθετα πράγματα. Ωστόσο, δεν είναι αυτό το...... θέμα που εμένα απασχολεί. Δε με απασχολεί δηλαδή αν θα γίνει ο τάδε ή ο δείνα αντιδήμαρχος γιατί πολύ μικρή σημασία έχει στην παρούσα πολιτική συγκυρία.

Όσον αφορά τον Αντ. Τσαγιόπουλο το σκηνικό έχει ως εξής: Ο εν λόγω δημοτικός σύμβουλος που εκλέχτηκε στην δημοτική ενότητα Αντιγονιδών είχε λάβει την προσωπική υπόσχεση- δέσμευση του Π. Γκυρίνη ότι θα οριστεί αντιδήμαρχος τον Μάρτιο του 2017. Ωστόσο, όταν ήρθε εκείνη η περίοδος ο δήμαρχος αθέτησε την συμφωνία που είχε κάνει με τον δημοτικό σύμβουλο "αδειάζοντάς" τον και κατά συνέπεια εκθέτοντάς τον στους ψηφοφόρους του που γνώριζαν ότι θα γίνει αντιδήμαρχος αλλά αντ΄ αυτού προτιμήθηκε ο Σωτήρης Τόκας να συνεχίσει τη θητεία του.
Ο Τσαγιόπουλος εκνευρίστηκε, θύμωσε, απογοητεύτηκε και άρχισε να αποστασιοποιείται με αποτέλεσμα να μην παραβρίσκεται και στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου. Ήταν ξένο σώμα για την παράταξη και ο δήμαρχος γνωρίζοντας την πικρία του δεν έκανε εκείνη την περίοδο το βήμα ώστε να λειάνει τις γωνίες και να ρίξει την ένταση στις μεταξύ τους σχέσεις.

Μετά από έναν χρόνο ο δήμαρχος Γκυρίνης τηλεφωνεί στον σύμβουλο και του προτείνει να γίνει αντιδήμαρχος. Είναι προφανές ότι μια τέτοια πρόταση αν μη τι άλλο είναι τιμητική. Ωστόσο, όλοι γνωρίζουν και αξιολογούν ότι μια πιθανή αποδοχή της πρότασης δε θα σημαίνει τίποτα άλλο από το ότι ο Τσαγιόπουλος μπαίνει στο γήπεδο ως αναπληρωματικός για να μπαλώσει τρύπες και όχι γιατί έπρεπε να μπει ή δικαιούνταν να μπει στο παιχνίδι. Μπαίνει δηλαδή εξ ανάγκης εξυπηρετώντας τους μικροπολιτικούς υπολογισμούς του δημάρχου που με την κίνηση αυτή θέλει να μπαλώσει τα πράγματα, να γλυκάνει το χάπι στον Τσαγιόπουλο, να διασκεδάσει την κατάσταση βάζοντάς τον στη φάκα έχοντας πετύχει δυο στόχους ταυτόχρονα: Διατηρεί τις δυνάμεις του στην δημοτική ενότητα Αντιγονιδών εγκλωβίζοντας τον Τσαγιόπουλο που πριν από έναν χρόνο "άδειασε" πολιτικά και τον εξέθεσε ανεπανόρθωτα.

Δε γνωρίζω ούτε και με αφορά αν ο Τσαγιόπουλος τελικά αποδεχτεί την πρόκληση και χριστεί αντιδήμαρχος. Ας το κρίνει μόνος του και ας αποφασίσει για το τι πρέπει να κάνει. ...

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα ξεχάσει το ρεζιλίκι και θα πάει τρέχοντας να γίνει αντιδήμαρχος και να πουλάει μούρη στο χωριό του. Εδώ θα είμαστε να το δούμε.

Ανώνυμος είπε...

Γνωρίζοντας αρκετά καλά τον Τσαγιόπουλο είμαι απόλυτα βέβαιος ότι δεν θα αποδεχθεί την πρόταση Γκυρίνη . Θεωρώ πως έχει περισσότερο μυαλό από τον Γκυρίνη και δεν θα δεχθεί να τον χρησιμοποιήσει τώρα που βρίσκεται σε αδιέξοδο. Εάν ο Γκυρίνης ήταν πολιτικά έντιμος στα μισά τις θητεία του θα έπρεπε να τηρήσει το λόγο του όπως του είχε υποσχεθεί. Ας ψάξει να βρεί άλλο κορόιδο.

Ανώνυμος είπε...

Ο Τσαγιόπουλος είναι ένα αξιοπρεπές άτομο και πιστεύω πως δεν θα ενδώσει στην πρόταση του Γκυρίνη. Η πρόταση του Δημάρχου είναι πρόταση ανάγκης και όχι πρόταση εκτίμησης στο πρόσωπο του Τσαγιόπουλου.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΕΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ.ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ.ΟΥΤΕ ΜΙΛΗΣΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΑΣ ΛΙΓΟ,ΤΙ ΕΡΓΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΓΚΥΡΙΝΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΗΝ ΓΛΑΣΤΡΑ.ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΕΡΑΝΤΑ ΜΑΣ ΑΛΛΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ.ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΑΠΟΡΩ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝΕ ΞΑΝΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΕΛΕΞΕ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ.Ο ΤΟΚΑΣ ΞΕΡΕΙ Ο ΤΣΑΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ.ΑΝΤΕ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΓΚΥΡΙΝΗ.ΞΕΦΤΙΛΗΣΕΣ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.ΠΛΗΡΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ.ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΑΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.



Ανώνυμος είπε...

Θα ρωτήσει τη γυναίκα του και θα αποφασίσει.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ?ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΤΑ.ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΥΤΟΣ.ΡΕ ΓΚΥΡΙΝΑΚΟ ΑΔΕΙΑΖΕΙΣ ΤΟ ΓΚΙΟΥΡΤΖΗ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ?Ε ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥ.ΜΟΝΟ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Οτι να ναι ολοι τους!