Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Σοβαρή καταγγελία Βενιόπουλου: Ποιος ανάγκασε την υπάλληλο να αλλάξει τη βεβαίωση; Η υπόθεση δε θα σταματήσει εδώ!!!

Βενιόπουλος Κ
Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο Κ. Βενιόπουλος αναφορικά με την νομιμότητα της λειτουργίας της Οικονομικής Επιτροπής με αφορμή τη μη πρόσκλησή τους σε μια συγκεκριμένη συνεδρίαση του οργάνου.
Πιο συγκεκριμένα ο κ. Βενιόπουλος ως μέλος της Οικ. Επιτροπής μαζί με την κ. Μοσχοπούλου είχαν προσφύγει στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση και ζήτησαν να ακυρωθεί η απόφαση του οργάνου που συζήτησε και αποφάσισε να προσφύγει ο δήμος στον Άρειο Πάγο εναντίον των τριών  υπαλλήλων που..... δικαιώθηκαν τόσο πρωτόδικα όσο και στο εφετείο αλλά ο δήμαρχος λειτουργώντας με ανεξήγητο τρόπο και εν πολλοίς εκδικητικό παραπέμπει την υπόθεση στο ανώτατο δικαστήριο.

Ο Κ. Βενιόπουλος είπε ότι η ακύρωση της απόφασης βασίστηκε στο γεγονός ότι η πρόσκληση για τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής έγινε στη 1:25μμ ενώ η συνεδρίαση άρχισε στη 1:30μμ. Τουτέστιν ήταν αδύνατον να παραστούν οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης συνολικά αφού απουσίαζαν αντικειμενικά τόσο οι Βενιόπουλος, Μοσχοπούλου όσο και ο Αλευράς.

Ωστόσο, και παρά το γεγονός ότι αρμόδια γραμματέας του δημάρχου έχει δώσει βεβαίωση στον Βενιόπουλο ότι τον ειδοποίησε στη 1:25μμ, σε μεταγενέστερο χρόνο παραδίδει υπεύθυνη δήλωση με την οποία δηλώνει ότι όλοι οι σύμβουλοι ειδοποιήθηκαν κανονικά!!
Είναι προφανές ότι η αρμόδια υπάλληλος δέχτηκε πιέσεις και άλλαξε την βεβαίωση. Ο Βενιόπουλος και ο Αλευράς ζητάει διαλεύκανση και ο πρώτος δήλωσε με σαφήνεια ότι αυτή η υπόθεση δε θα σταματήσει εδώ υπονοώντας ότι θα ασχοληθεί η δικαιοσύνη. 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η υπόθεση τις επιτροπής του άρθρου 152 που κατήγγελλε ο κ Βενιόπουλος είναι πολύ σοβαρή δεν πρέπει και δεν θα μείνει στις αστείες απαντήσεις του Δημάρχου ,αλλά και του Σαρακατσάνου. ΟΙ απαντήσεις και των δύο αποτελούν ντροπή. Είναι δυνατόν να ειδοποιούνται οι σύμβουλοι τις Αντιπολίτευσης για συνεδρίαση τις οικονομικής επιτροπής στις 13: 27 τηλεφωνικά για συνεδρίαση που θα γινότανε στις 13: 30? Αστεία πράγματα!!! Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση έκρινε παράνομη την απόφαση τις οικονομικής επιτροπής για την συγκρότηση τις. Ο Δήμαρχος προσέφυγε στην επιτροπή του άρθρου 152 και ζήτησε τη ακύρωση τις αποφάσεως. Η Επιτροπή έκανε δεκτή την προσφυγή γιατί όμως? Γιατί απλά βασίστηκε σε μία υπεύθυνη δήλωση τις ιδιαιτέρας του Δημάρχου ότι οι σύμβουλοι κλήθηκαν όλοι νομίμως!!!!!!!!! Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και πρέπει άμεσα να υποληφθεί ο κ Εισαγγελέα Πρωτοδικών για να διευκαλυνθεί το θέμα αυτό. Γιατί δεν μπορώ να φανταστώ πως μία υπάλληλος μετά από τρείς μήνες από την πρώτη απόφαση ξύπνησε ένα πρωί και είπε ας κάνω και μια υπεύθυνη δήλωση ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι κλήθηκαν στην συνεδρίαση κανονικά!!!! Είναι ντροπή η μεθόδευση αυτή!!

Ανώνυμος είπε...

Είναι οι γνωστές μεθοδεύσεις και τα δήθεν καουμποιλικια του πρώην Δήμου μελικης. Άραγε ποιος τα έχει φέρει όλα αυτά στο νυν δήμο αλεξανδρειας ? Τυχαίες πυρκαγιές στο δημαρχείο μελικης για να καταστραφούν σημαντικά δημόσια έγγραφα, καταλογισμοι με υπέρογκα ποσά σε υπάλληλο και αιρετούς, παραλαβές εργασιών που δεν έγιναν ποτέ, ψευδείς υπεύθυνες δηλωσεις, χαοτικη καθημερινότητα και ενας δήμαρχος που δεν καταλαβαίνει τι του γίνεται. Η παράταξη του γκυρινη θα μπορούσε να λέγετε και η επιστροφή της λαμογιας και της κουτοπονηριας μετά μεγίστης βλακείας.

Ανώνυμος είπε...

Και ο Βενιόπουλος και ο Αλευράς έχουν απόλυτο δίκαιο. Και επειδή ο Δήμαρχος αλλά και ο Νίκος Σαρακατσάνος θεωρούν τον εαυτό τους έξυπνους, και τους πολίτες που τους ακούνε με τις αστείες απαντήσεις τους ,καθυστερημένους έχω να προτείνω στους αναγνώστες το εξής : Η απόφαση για την καταγγελία που έκανε ο Βενιόπουλος είναι αναρτημένη στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ και μπορείτε να την βρείτε ως εξής. Μπαίνουμε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ δίνουμε τον ΑΔΑ που είναι ο εξής : Ω7ΛΙΟΡ1Υ-ΓΚΦ με κεφαλαία γράμματα. Στην σελίδα 59 στο θέμα 8 (όγδοο ) ξεκινά το ιστορικό τις υπόθεσις . Αξίζει να την διαβάσετε για να καταλάβετε πως προσπάθησε ο Δήμαρχος και ο Σαρακατσάνος να παραπλανήσουν και τους συμβούλους αλλά και εμάς τους πολίτες. Ντροπή τους.

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να είμαστε όλοι με πολύ χαμηλή νοημοσύνη για να παραμυθειαζεται να πιστεύψουμε οτι κριθηκε η απόφαση από μια Υπεύθυνη Δήλωση της γραμματέως του Δημάρχου ...Έλεος ρε παιδιά τι πολιτική της πλάκας και των εντυπώσεων είναι αυτή!!!