Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Δήλωση Καλαϊτζίδη για τη νέα δομή της "Πρωτοβουλίας για το Παιδί" στη Βέροια


Aποτέλεσαν ιδιαίτερη τιμή για την Ημαθία, αλλά και ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία, τα εγκαίνια δυο νέων ακόμη δομών, αυτού του μοναδικού συλλόγου, «της Πρωτοβουλίας για το Παιδί» που με τις δράσεις του προσφέρει τεράστιο έργο στα παιδιά του, τα παιδιά μας. 
Τα παιδιά που βρήκαν μια ζεστή αγκαλιά και ένα δημιουργικό και μεγάλο χαμόγελο, από όλους τους εκπαιδευτές, τους εργαζόμενους και το..... διοικητικό συμβούλιο της «Πρωτοβουλίας». 

Το νέο κέντρο ημερήσιας φροντίδας και στήριξης της οικογένειας της Βέροιας, το οποίο εγκαινιάσαμε το μεσημέρι του Σαββάτου 28 Απριλίου, αλλά και η νέα πτέρυγα «Αθανασίου Λασκαρίδη- Εύης Λαζού» στο σπίτι της Βεργίνας, αποτελούν λαμπρό παράδειγμα ανθρωπιάς και αγάπης. 
Ο Απόστολος Τζιτζικώστας και όλοι εμείς οι συνεργάτες του στην διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας είμαστε αλληλέγγυοι στις δράσεις σας, αγαπητέ πρόεδρε της «Πρωτοβουλίας για το Παιδί», Αριστοτέλη Σιδηρόπουλε. 
Η διέξοδος από το περιθώριο παιδιών δυσλειτουργικών και διαλυμένων οικογενειών, η άρση του κοινωνικού και κοινωνικού αποκλεισμού τους, καθώς και η ενίσχυση των ευάλωτων οικογενειών με υπηρεσίες πολύπλευρης στήριξης συμβαδίζουν απόλυτα με τα λόγια του Θεανθρώπου, Ιησού Χριστού. «Μακάριοι οι ελεήμονες, ότι αυτοί ελεηθήσονται». 
Συγχαρητήρια σε όλους σας! 
Συνεχίστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: