Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Με πρόσχημα τον Κλεισθένη κάνει επίθεση στον Γκυρίνη και κάλεσμα ενότητας προς πάσα κατεύθυνση - Επανεμφάνιση Μιχ. Χαλκίδη- σχόλιο

Πέρασαν αρκετοί μήνες είναι η αλήθεια που ο Μιχ. Χαλκίδης παρέμεινε σιωπηρός παρά το γεγονός ότι ως εν δυνάμει υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας "όφειλε" να ενημερώνει τους δημότες για τις θέσεις του αναφορικά με τα όσα σημαίνοντα ζητήματα απασχολούν τον τόπο. Για παράδειγμα θα έπρεπε να γνωρίζει ο δημότης την άποψή του σχετικά με την υγειονομική βόμβα στον διαβόητο ΣΜΑ όπου χιλιάδες τόνοι σκουπίδια περιμένουν να μεταφερθούν στον ΧΥΤΑ Γιαννιτσών. Θα έπρεπε να γνωρίζει ο κόσμος την άποψή του σχετικά με το πως και με ποιο τρόπο θα δοθεί λύση στην..... άκρως προβληματική κατάσταση που επικρατεί στην ενότητα Μελίκης στο επίπεδο της αγροτικής οδοποιίας.

Ανέφερα ενδεικτικά δυο ζητήματα και θα μπορούσα να παραθέσω σειρά αντίστοιχων που κατά την άποψή μου ο Χαλκίδης επιβάλλεται να γνωστοποιήσει τις απόψεις του ώστε να έχει τη δυνατότητα ο πολίτης να εκτιμήσει, να προβληματιστεί, να αξιολογήσει, να συγκρίνει. 
Ο Μ. Χαλκίδης επέλεξε ένα άκρως πολιτικό ζήτημα, αυτό του νομοσχεδίου ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ, για να εγκαινιάσει (;) την εμφάνισή του στα κοινά μετά την επίσημη δήλωση ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος. Είναι μια επιλογή ανώδυνη πολιτικά που όμως αφενός στέλνει ένα μήνυμα προς τη ΝΔ ότι έχει την ίδια άποψη με αυτή και αφετέρου του δίνεται η δυνατότητα να ασκήσει κριτική στην απερχόμενη διοίκηση Γκυρίνη.

Τί λέει ο Χαλκίδης για τον Γκυρίνη και τη διοίκησή του; Εδώ αρχίζουν τα βέλη να πυκνώνουν και όπως διαφαίνεται η αντιπαράθεση μεταξύ τους θα είναι αδυσώπητη. Διότι, δεν είναι πολιτικά ανεκτό να σε αποκαλεί δήμαρχο που καταστρέφεις τον δήμο και εσύ να μένεις απαθής. Περί αυτού πρόκειται και μάλιστα ο Χαλκίδης το κάνει σαφές στις πρώτες λέξεις του κειμένου του όταν ασχολείται με τα του ...οίκου μας.

Ο υποψήφιος δήμαρχος δεν παραλείπει να επισημάνει ότι όλα όσα κυκλοφορούν στα καφενεία κλπ και τα οποία αναφέρουν ότι δε θα είναι στο τέλος υποψήφιος είναι ψεύδη και εκπορεύονται από την διοίκηση Γκυρίνη την οποία χαρακτηρίζει πολιτικά νεκρή και δεν απομένει παρά η ...εξόδιος ακολουθία!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: