Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Πληρώνει πρόστιμο και κεφάλαιο 66 χιλ. € ο δήμος. Το Ελεγκτικό Συνέδριο τα καταλόγισε σε υπάλληλο του δήμου ως υπεύθυνο. Και δεν ανοίγει μύτη στο δημαρχείο!!!

Εσκεμμένα άφησα ασχολίαστο το θέμα Νο 11 της χτεσινής
συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου που αφορούσε στην πληρωμή προστίμου και κεφαλαίου εκ μέρους του δήμου Αλεξάνδρειας εξ αιτίας του γεγονότος ότι το 2009 στον πρώην δήμο Μελίκης υπάλληλος του εκεί δήμου έκανε χρήση χρημάτων που προορίζονταν για ασφαλιστικές εισφορές και πλήρωσε τιμολόγιο ...πετρελαίου. 

Στο ίδιο θέμα συμπεριλαμβάνονταν και απόδοση ή μη ευθύνης στον εν λόγω υπάλληλο και τέλος η απόφαση αν θα κινηθεί εναντίον του ο..... δήμος διεκδικώντας την αποκατάσταση της ζημιάς.

Το θέμα αυτό όπως εξελίσσεται και διαχειρίζεται εκ μέρους του δήμου και του δημάρχου προσωπικά περιγράφεται μόνον μια φράση: στρίβειν δια του αρραβώνος.

Θα ασχοληθώ επισταμένως και εμπεριστατωμένα με το ζήτημα, με τις κινήσεις που έπρεπε λογικά και εκ του νόμου να γίνουν και δεν έγιναν, για το πως και με ποιο σκοπό έγινε χτες με τον συγκεκριμένο τρόπο η εισαγωγή του ζητήματος στο δημοτικό συμβούλιο, ποιος είναι ο τελικός στόχος της όλης διαδικασίας.
Γιατί, αν εκτιμούν μερικοί ότι θα συνεχίζουν να παραβιάζουν τη λογική συστηματικά είναι γελασμένοι.
Και στην τελική, υπάρχουν ανεξάρτητες αρχές να κρίνουν αν όλα έγιναν και γίνονται με τον προσήκοντα τρόπο.

Υπομονή.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όπως εξελίχτηκε η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο είναι φανερό ότι αφενός μεν θα πληρώσουμε τα 66000 χιλιάδες ευρώ, αφετέρου δεν πρόκειται να γίνει καμία ενέργεια για να αποδοθεί δικαιοσύνη. Δηλαδή δεν θα μάθουμε ποτέ τι έγινε με τα χρήματα αυτά ποιος φταίει και γιατί φταίει. Αυτό φάνηκε και από τις παρουσίες στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ο Ισαάκ Χαλκίδης, έδωσε το παρών και την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια , ο Σαρακατσάνος έφυγε γιατί του τηλεφώνησαν ότι ο πατέρας του είναι άρρωστος, ο Βενιόπουλος και ο Μπατζώλας ούτε που φάνηκαν. Όλοι σύμβουλοι από το πρώην Δήμο Μελίκης!!! Τυχαίο?

Ανώνυμος είπε...

Περίεργη η ανοχή του Δημάρχου στο συγκεκριμένο θέμα. Περίεργη και η στάση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου. Για ποιο λόγο άραγε προσπαθούν να θάψουν αυτό το θέμα? Και επί τέλους έως πότε εμείς οι δημότες θα πληρώνουμε τις παρανομίες του κάθε υπαλλήλου? Εισαγγελεύς σε αυτό τον τόπο δεν υπάρχει να τους αρπάξει?

Ανώνυμος είπε...

Γκυρίνη τον φούμο που θα φας στις εκλογές θα τον θυμάσαι για πάντα. Ντροπή σου.