Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Συρόπουλος για Ισαάκ: Την άλλη φορά έφυγε σαν τίποτα. Τώρα έφυγε σαν ντιπ τίποτα!!!

Ο πλέον αδικημένος αντιδήμαρχος όλων των εποχών, ναι ο Ισαάκ Χαλκίδης που μέσα σε ένα χρόνο κατάφερε και διέλυσε ότι είχε απομείνει στην..... παράταξη Γκυρίνη και αποχώρησε παραιτούμενος από τη θέση του αφήνοντας μόνο και έρμο τον δήμαρχο αντί να εμφανιστεί στα τοπικά μέσα ενημέρωσης και να εξηγήσει αφενός τις αιτίες της παραίτησης και αφετέρου να παρουσιάσει αναλυτικά το έργο του (λέμε και ανέκδοτα τώρα) προτίμησε να αράξει στη Μελίκη, να βοηθάει τη σύζυγό του στο καφενείο και να ασχολείται με τα χωράφια του αυτές τις μέρες. Ούτε στη χτεσινή συνεδρίαση δεν εμφανίστηκε γνωρίζοντας ότι θα δέχονταν ερωτήσεις και μπηχτές από τους συμβούλους που στο σύνολό τους έμειναν ικανοποιημένοι από αυτή την εξέλιξη. Ανάσαναν, ανακουφίστηκαν οι εναπομείναντες συνεργάτες του Γκυρίνη και καταχάρηκαν όλοι οι υπόλοιποι. Ο Ισαάκ κατάφερε αυτό που δεν κατάφερε κανένας άλλος, να τους έχει όλους απέναντι. Πλην του Γκυρίνη βέβαια που ως το τέλος στήριξε τον στενό του συνεργάτη.

Είναι πολιτικά θεμιτό να ζητηθεί είτε από παρατάξεις είτε από συμβούλους είτε από τους δημοσιογράφους μια αναλυτική ενημέρωση για τα πεπραγμένα του συγκεκριμένου τομέα, του Αυτοτελούς δηλαδή ώστε να γνωρίσουμε το έργο του Ισαάκ στο χρόνο που μεγαλούργησε στο πόστο του.
Και αν ο δήμαρχος δεν ασχολείται με ήσσονος σημασίας ζητήματα ας δώσει εντολή στην αρμόδια υπάλληλο που προΐσταται του τμήματος και κάνει εισηγήσεις αντ΄ αυτού να προχωρήσει στην σύνταξη αυτού του απολογισμού που θα συμπεριλαμβάνει τόσο τον τομέα της κοινωνικής προστασίας κλπ όσο και τους τομείς της παιδείας, του αθλητισμού και του πολιτισμού.

Κλείνοντας θα θυμίσω το τι είπε χτες στη συνεδρίαση του συμβουλίου ο Δ. Συρόπουλος αναφερόμενος στη θητεία Ισαάκ Χαλκίδη: "Έγινε αντιδήμαρχος και έφυγε σαν τίποτα. Ξανάγινε αντιδήμαρχος και έφυγε ως ντιπ τίποτα όπως λέμε στο Λουτρό". 
Και δε βρέθηκε ουδείς να διαμαρτυρηθεί.... αγαπητέ Παν. Γκυρίνη που ως το τέλος έκανες ό,τι σε έλεγε χωρίς να ρωτάς, χωρίς να σκέφτεσαι, χωρίς να νοιάζεσαι. Θα σε ακολουθάει αυτή η συμπεριφορά σου...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

Ο μέγας Ισαάκ απών, κουτούλα ο τύπος.

Ανώνυμος είπε...

Η σπόντα για τον κύριο "ΤΙΠΟΤΕ" ελάχιστα αφορούσε το ΙΣΑΑΚ.
Άλλος είναι ο ΤΙΠΟΤΑΣ.
Αυτός που ο ΙΣΣΑΚ 'βάφτισε'' ΤΙΠΟΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά μόνο ένας δημοτικός σύμβουλος που τόλμησε να περάσει απέναντι στο Γκυριναίικο μπλόκ, μπορούσε να ανασκευάσει τα κλασσικά μαθηματικά.
διότι ως γνωστό στα μαθηματικά οτιδήποτε πολλαπλασιάζεται με το μηδέν (τίποτα)δίνει σαν αποτέλεσμα μηδέν(τίποτα).
Ενώ στη περίπτωση μας το τίποτα δεν δίνει τίποτα αλλά ΝΤΙΠ ΤΙΠΟΤΑ (που δεν μπορεί να θεωρηθεί μηδέν λόγω του ΝΤΙΠ)!
Τελικά αν μας σαλτάρουν οι Γκυριναίοι(νυν και πρώην), δεν έχουμε φοβηθούμε τίποτα και απο κανένα .