Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Γιατί κύριοι το κάνετε αυτό; Γιατί γκρεμίζετε το έργο του Ισαάκ; Δόθηκε άδεια στον Τσιφόπουλο μόλις έφυγε ο αυτοτελής από αντιδήμαρχος

Το έμαθα την Πέμπτη και η αλήθεια είναι ότι το χάρηκα. Τι έμαθα; Έμαθα ότι μετά από χίλια κύματα και πολλές απόπειρες να μπλοκαριστεί τελικά υπογράφτηκε η άδεια που δίνει τη...... δυνατότητα σε έναν ιδιοκτήτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος να αναπτύξει τραπεζοκαθίσματα σε δημοτικό χώρο όπως προβλέπει ο κανονισμός του 2016 που ψήφισε το δημοτικό συμβούλιο.

Γιατί είναι "είδηση" αυτό; Κανονικά δεν έπρεπε να είναι είδηση αλλά όταν έχεις να κάνεις με τη Μελίκη και τον γνωστό Ισαάκ τον αυτοτελή τότε όλα γίνονται είδηση έστω και παραπολιτική αλλά ποτέ κανείς δεν ξέρει τί του ξημερώνει.
Η ιστορία είναι ως εξής. Ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Θέμης Τσιφόπουλος άνοιξε ένα καφέ κλπ στον κεντρικό δρόμο της Μελίκης, δίπλα από την κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς. Απέναντί του είναι η πλατεία του χωριού και ζήτησε να του χορηγηθεί χώρος για να βγάλει τραπέζια. 
Έλα ντε όμως που ο Ισαάκ ο αυτοτελής στύλωσε τα πόδια του και η άδεια δεν έβγαινε όχι γιατί ο αυτοτελής ήταν αυτός που θα την υπέγραφε. Άλλος αντιδήμαρχος είναι αρμόδιος αλλά ο αυτοτελής δε συμφωνούσε. Είπαμε, ότι για όλα είχε άποψη ο Ισαάκ.
Γνωστό είναι ότι έφυγε, έκλαψαν όσο έκλαψαν στο δημαρχείο, στεναχωρέθηκαν αλλά η ζωή συνεχίζεται. Ο αντιδήμαρχος Δριστάς προφανώς σε συνεννόηση με τον δήμαρχο Γκυρίνη και μετά την ερώτηση του Βενιόπουλου σε πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για το θέμα υπέγραψαν τελικά την άδεια και ο Τσιφόπουλος θα βγάλει τραπέζια στην πλατεία!

Και ο Ισαάκ κύριοι; Δεν τον σκεφτήκατε; Δε νοιάζεστε για τον Ισαάκ που άμα πάρει ανάποδες θα πάει σε κάναν εισαγγελέα και θα ζητήσει να τηρηθεί η νομιμότητα; Με ποιο δικαίωμα αμφισβητείτε εσείς τον Ισαάκ τον αυτοτελή;
Εγώ τον καταλαβαίνω τον Ισαάκ. Τώρα που έφυγε θα γκρεμιστεί το έργο του και οι αξίες που επέβαλε και είναι ψυχοφθόρο για έναν πολιτικό να βλέπει σε "ζωντανή" μετάδοση το γκρέμισμα του έργου που παρήγαγε με τόσο κόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: