Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Αφού έκανε την αρχή τώρα ποιος τον πιάνει τον Χαλκίδη ...

Από αριστερά: Κουρνιάκος, Σύγγας, Κουτσουπιάς, Καμπάνης, Πλασταράς (όρθιος), Χαλκίδης, Πασχαλιώρης
Την Παρασκευή το μεσημέρι στο καφενείο του Δημ. Πλασταρά που βρίσκεται απέναντι από το δημαρχείο, και το οποίο ως γνωστόν έχει.....
μετατραπεί σε "εκλογομαγειρείο", έγινε για δεύτερη φορά μια συνάντηση με τους ίδιους πρωταγωνιστές αφενός και με περισσότερους παρόντες αυτή τη φορά αφετέρου.
Τη μέρα εκείνη στο ράδιο Αβένα έδωσε συνέντευξη ο Φ. Κουτσουπιάς, στέλεχος της ΝΔ. Ως ευγενικοί οικοδεσπότες οι Κουρνιάκος και Καμπάνης είπαν στον Κουτσουπιά να πάνε για ένα λαϊκό τσίπουρο, ώρα που ήταν. Πήγαν λοιπόν στου Πλασταρά και όπως ήταν αναμενόμενο δημιουργήθηκε γεγονός έστω και παραπολιτικό.
Βρήκαν στο καφενείο τον Κ. Πασχαλιώρη τον οποίο και χαιρέτησαν και κάθισαν σε άλλο τραπέζι. Έλα όμως ντε που σε λίγη ώρα κατέφτασε στο καφενείο Μιχάλης Χαλκίδης που σημειωτέον έμπαινε στο μαγαζί αυτό για πρώτη φορά!!
Βέβαια ο Χαλκίδης γνώριζε ότι κάποια στιγμή έπρεπε να μπει στο καφενείο αυτό, έψαχνε αφορμή και τη βρήκε το μεσημέρι της Παρασκευής όταν ο Κουτσουπιάς έλεγε και ξανάλεγε ότι ο Χαλκίδης είναι ο βουλευτής που στήριζε, αυτός τον στηρίζει τώρα στο δικό του εγχείρημα κλπ κλπ. Τον πήρε τηλέφωνο και κατέφτασε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξάνδρειας.

Και εδώ αρχίζει το παραπολιτικό "πανηγύρι" που συνήθως γίνεται στα καφενεία. Όπως και στην πρώτη συνάντηση προ διμήνου έτσι και τώρα ο Πασχαλιώρης έριχνε "καρφιά", έπαιρνε απαντήσεις ώσπου κάποια στιγμή μετακόμισε και πήγε κι αυτός στο ίδιο τραπέζι με τον Χαλκίδη και ως εκ τούτου συνυπήρξαν για δεύτερη φορά μέσα σε ένα δίμηνο. Η πρώτη ήταν στο καφέ Τροκαντερό αλλά τότε είμαστε μόλις πέντε νοματαίοι ενώ προχτές ήταν περισσότεροι.

Σημαίνει κάτι αυτό; Ασφαλώς και σημαίνει και σας το εξηγώ αμέσως: Αφού ήρθε για πρώτη φορά ο Χαλκίδης στο καφενείο του Πλασταρά είναι μαθηματικώς σίγουρο ότι θα έρχεται συχνά και όπως είναι φυσικό η συχνή επαφή  λειαίνει τις αντιθέσεις έστω και αν είναι αντιθέσεις βάσιμες, υπαρκτές και έντονες.
Κατανοητόν;

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΥΓΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΣΧΑΛΙΩΡΗΣ?ΜΕΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΔΑ ΠΟΥ Η ΛΕΞΗ ΑΥΤΗ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΔΙΑ Ε ΓΙΔΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Επιτελους βρηκες τον δρομο σου...Χαλκιδη.

Ανώνυμος είπε...

Φοβερή φώτο ! Θα μπορούσε να έχει ως τίτλο ή λεζάντα την παρακάτω φράση :
Η αποτυχία στο μεγαλείο της!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 4: 46 έτσι νομίζεις? Πρέπει να είσαι βαθιά νυχτωμένος!! Να σου βάλω μια φωτογραφία από το μπόζαρ τις Αριδαίας να μου πεις την γνώμη σου? Θέλεις ? απάντησε μου.

Ανώνυμος είπε...

στο ποζαρ????ποιοι ηταν εκει???εκει στηθηκε το ψηφοδελτιο???

Ανώνυμος είπε...

Απο όλους αυτούς που είναι στην φωτογραφία και ήταν (είναι?) στην πολιτική επικαιρότητα σε εθνικό ή τοπικό επίπεδο έχω να κάνω την εξής ερώτηση.
Τι προσφέρατε στον τόπο τούτο?
Να απαντήσω εγώ για εσάς. Εκτός απο τις τροφαντές κοιλιές σας και τα ρουσφέτια στους γνωστούς σας, δεν έχετε προσφέρει τίποτα, εντελώς τίποτα.
Γιατί να επιλέξω να σας ψηφίσω? Για να βολέψετε πάλι εσάς και τους δικούς σας?Να αρχίσετε πάλι τα ρουσφέτια?
Να λείπει. Ευχαριστώ δεν θα πάρω. Και συγνώμη κύρια μόχλα για την παρακάτω έκφραση μου, που δεν έχει αποδέκτες μόνο αυτούς αλλά και πολλούς άλλους που είναι σαν αυτούς απο διάφορα κόμματα και αποχρώσεις . ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΑΠΟ ΕΔΩ.