Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ τρολ: Με τούρτα από τον "Βενέτη" αποχαιρετά τον Ισαάκ ο δήμαρχος Γκυρίνης- Δείτε την αφιέρωση

Σας έχω αποκλειστικό θέμα της τελευταίας στιγμής. Με ενημέρωσαν από το δημοτικό μέγαρο οι πληροφοριοδότες μου ότι ο δήμαρχος Γκυρίνης έδωσε εντολή στο...... ζαχαροπλαστείο "Βενέτης" που φτιάχνει τα καλύτερα προφιτερόλ της Ημαθίας να του παρασκευάσουν μια τεράστια τούρτα και ολόφρεσκη να την πάνε λίγο μετά τις 8μμ και αφού αρχίσει η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου μέσα στην αίθουσα.
Ο Δήμαρχος Γκυρίνης είπε στον ζαχαροπλάστη να γράψει πάνω στην τούρτα τη φράση "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ".
Όπως καταλάβατε ο δήμαρχος με τον τρόπο αυτό θέλει να ευχαριστήσει εμπράκτως τον έμπιστο συνεργάτη του Ισαάκ Χαλκίδη που αποχώρησε την περασμένη βδομάδα (οριστικά ή όχι θα δείξει) από τη θέση του και άφησε μόνο και ορφανό το δημαρχείο και τον δήμαρχο που πλέον στερείται των συμβουλών του, της μεστής και σοβαρής καθοδήγησης που του έκανε καθημερινά, των οδηγιών που έδινε στις υπηρεσίες και τόσων άλλων μεγάθυμων προσφορών που με ανιδιοτέλεια και αυταπάρνηση έδινε.
Ο δήμαρχος Γκυρίνης έδωσε εντολή ότι μαζί με την τούρτα να έρθει και ο ζαχαροπλάστης με το επιτελείο του και να την κόψουν και να τη σερβίρουν σε όλους όσοι θα πραβρίσκονται στην αίθουσα.
Για καλό και για κακό ο δήμαρχος Γκυρίνης προνόησε και το εξής εκπληκτικό που μόλις το έμαθα έπαθα πλάκα. Ενημέρωσε το Κέντρο Υγείας να έχει σε ετοιμότητα το ασθενοφόρο που με ενέργειές του προμηθεύτηκε ώστε μην τυχόν από την πολύ συγκίνηση ο Ισαάκ ανεβάσει πίεση και χρειαστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Είναι προφανές ότι ο δήμαρχος αποφάσισε να αλλάξει σελίδα, να γλυκάνει τους φίλους και συνεργάτες κατ΄ αρχάς και στη συνέχεια να ξαναβρεί τον παλιό του εαυτό. Του αξίζουν συγχαρητήρια για την επιλογή αυτή και θα πρέπει να σημειωθεί ότι σημειολογικά η έναρξη αυτής της στροφής, της αλλαγής συμπεριφοράς του Γκυρίνη που γίνεται στο πρόσωπο του Ισαάκ παραπέμπει σε μεγαλείο ψυχής και αναγνώρισης του κολοσσιαίου έργου του τέως (;) αντιδημάρχου του Αυτοτελούς.

-δεν πιστεύω να πιστέψατε λέξη, εντάξει;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μα πως δεν προσέφερε ο Ισαάκ? Βοήθησε και με το παραπάνω τον Γκυρίνη να διαλύσει την απομένουσα δημοτική ομάδα!!! Και ο αχάριστος Γκυρίνης τον κερνά μόνο τούρτα? Κανονικά έπρεπε να βγει ψήφισμα από το Δημοτικό Συμβούλιο για τις προσφερθείσες υπηρεσίες του. Κρίμα, αδικία!!