Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

ΜΗΝΥΜΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

Κατά την περίοδο 1914-1923 το κίνημα των Νεοτούρκων, επιδόθηκε σε ένα ανελέητο κυνηγητό των Ελλήνων του Πόντου που περιελάμβανε εκτοπισμούς, πείνα, δίψα, βασανιστήρια, εξάντληση στις κακουχίες, σφαγές, πορείες θανάτου στην έρημο. Εκτιμάται ότι στοίχισε τη ζωή περίπου 326.000-382.000 Ελλήνων. Την 19η  Μαΐου τιμούμε την ιερή μνήμη των θυμάτων της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Για να αποφύγουμε την επανάληψη των εγκλημάτων του παρελθόντος και για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της μισαλλοδοξίας και του ακραίου εθνικισμού,  είναι.....
απαραίτητο να μην ξεχνάμε και να επιδιώκουμε την αναγνώριση της ιστορικής αλήθειας απ' όλους. Η Τουρκία έχει υποχρέωση να αναγνωρίσει το έγκλημα αυτό και να ζητήσει συγγνώμη από τα θύματα. Έτσι ώστε οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών να οικοδομηθούν πάνω στην αναγνώριση και όχι την απόκρυψη της ιστορικής αλήθειας​.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝΥΜΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

Κατά την περίοδο 2010 - άγνωστο το κίνημα των συριζονεοδημοκρατικών πασόκων , επιδόθηκε σε ένα ανελέητο κυνηγητό των Ελλήνων που περιελάμβανε εκτοπισμούς απο πλειστηριασμούς , πείνα, δίψα, κόψιμο ΔΕΗ - βασικών αγαθών, εξάντληση στις κακουχίες, σφαγές των συντάξεων, πορείες θανάτου στον βασικό μισθό, ανεργία , ανελέητη φτώχεια και πολλά άλλα. Εκτιμάται ότι στοίχισε τη ζωή περίπου 7,000 με 15,000 αυτοκτονίες των Ελλήνων. Την ημέρα πληρωμής των παχουλών μισθών των βΟλευτών τιμούμε την ιερή μνήμη των θυμάτων της γενοκτονίας των Ελλήνων .

Για να αποφύγουμε την επανάληψη των εγκλημάτων του παρελθόντος και για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της μισαλλοδοξίας και του ακραίου βουλευτισμού μας - παχουλού μισθού μας, είναι.....
απαραίτητο να μην ξεχνάμε και να επιδιώκουμε την αναγνώριση της ιστορικής αλήθειας απ' όλους σας , εκτός απο τους βΟλευτές. Η Ελληνική κυβέρνηση έχει υποχρέωση να αναγνωρίσει το έγκλημα αυτό και να ζητήσει συγγνώμη από τα θύματα. Έτσι ώστε οι σχέσεις μεταξύ της ψευτοκυβέρνησης και του Ελληνικού λαού να οικοδομηθούν πάνω στην αναγνώριση και όχι την απόκρυψη της ιστορικής αλήθειας​.

Μετά τιμής ο βΟλευτής. (Ποιος σας μαμαει κορόιδα, εγώ παίρνω μισθουλάρα και ας έλεγα go back mandam MERKEL και τώρα την προσκυνώ).

υγ : Αφορά όλους τους βουλευτές, μας όλους η παραποίηση του κειμένου.

Ανώνυμος είπε...

Εγραψες την παπαρια σου αντωνιου και εκανες το χρεος σου. Αυτο ηταν. Πες τα στους ομοψυχους σου, Ελληνοφοβικε.Ειδικα στην ρεπουση κ σια. Μην πω στο σουργελο την αναγνωστοπουλου την φουλ ελληνοφοβικη.