Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Στενός συνεργάτης του Δημητριάδη σκάβει το λάκκο του Δημάρχου- Ποιος είναι;

Θα το θέσουμε σήμερα το ερώτημα και αύριο θα το απαντήσουμε. Σαν ένα κουίζ δηλαδή και θα δημοσιεύσω τις απαντήσεις που θα είναι οι πιο κοντινές στην αλήθεια.

-Ποιος μεγαλοσχήμονας παράγοντας της διοίκησης του δήμου Αλεξάνδρειας που ήταν ένας από τους βασικούς υποστηρικτές και στυλοβάτες της υποψηφιότητας του Φώτη Δημητριάδη το τελευταίο διάστημα γυρνάει τα χωριά και... λέει απίθανα πράγματα για τον δήμαρχο και ρίχνει ιδέες για τις επερχόμενες εκλογές;

Το ερώτημα είναι μια αφορμή για σκέψεις και προβληματισμό. Είναι μια ευγενική χορηγία από τα Τοπικά ΧΡΟΝΙΚΑ στον δήμαρχο. Έτσι, για να γνωρίζει τα προβλήματα και να αρχίσει να αντιλαμβάνεται ότι το τέλος εποχής έρχεται.


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λέγεμε Στεργιόπουλο!!!!

Ανώνυμος είπε...

O Καρέλης λογικά.

Ανώνυμος είπε...

Aν βγάλουμε τον Γκαβαρδίνα τότε λογικά μένει ο Στεργιόπουλος και ο Καρέλης όπως λένε και οι άλλοι.
Σπάσε όμως πλάκα ρε Χάρη να είναι ο Κούγκας και να πάθουμε πλάκα όλοι μας

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΡΕ ΜΟΧΛΑ. ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΘΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ. Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΕΙΔΗΣΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.
ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΑΘΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΈΒΑΛΕΣ ΤΟ ΚΟΥΙΖ. ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΙΚΟΣΙ ΚΟΥΙΖ, ΕΝΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΡΙΓΚΟ ΕΙΝΑΙ.