Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Μήνυμα αναγνώστη για την ανάπλαση της Βέροιας - Σοβαρευτείτε κύριοι του δήμου...

Έφτασε στα Τοπικά ΧΡΟΝΙΚΑ το παρακάτω μήνυμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που αναφέρεται στην ανάπλαση της Βέροιας.
Διαβάστε το:

SOS!!!
ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΛΗΤΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΞΟΔΕΨΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟ ΣΕ...
"ΕΡΓΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ" ?!?!.. 
Η ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΤΟ "ΣΤΕΝΕΜΑ" ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΙΣ "ΙΔΕΕΣ" ΕΠΙΔΟΞΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ "ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΩΝ" ΤΟΥΣ ???(βλεπε ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ)
ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ?? 

ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ?? 

ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ "ΕΡΓΩΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ" ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΑΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ?? ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΤΙ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΑΝ?? 
ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ? ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ "ΜΕΤ' ΕΜΠΟΔΙΩΝ".. 

ΠΟΙΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΤΑΛΗΓΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΝΑ ΧΩΡΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΔΥΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ??

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ.. ( ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ).

ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ "ΠΕΡΙΦΗΜΑ ΕΡΓΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ" ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΦΙΑΣΚΟ.

ΕΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: