Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Οι μαθητές του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αλεξάνδρειας στους δρόμους της πόλης / Ευχαριστήριο

Tην πρώτη ευχάριστη πρωινή έξοδο για τη νέα σχολική χρονιά πραγματοποίησαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Αλεξάνδρειας στην κρεπερί της Γεύσης και της Άννας την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013.

Μετά από μια σύντομη διαδρομή στους...
δρόμους της πόλης, που συμβάλλει τόσο στην κυκλοφοριακή αγωγή όσο και στην κοινωνική προσαρμογή των παιδιών, φτάσαμε στην κρεπερι στην οδό Βετσοπούλου που λειτούργησε εκτός ωραρίου ειδικά για τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας .

Στο χώρο της κρεπερί οι μαθητές και οι μαθήτριες απόλαυσαν το πρωινό τους με χυμούς, κρέπες και τοστ της επιλογής τους που προσφέρθηκαν δωρεάν από τις ιδιοκτήτριες .

Οι μαθητές και οι μαθήτριές μας ένιωσαν ιδιαίτερα μεγαλύτερη χαρά και επιβράβευση όταν οι Κυρίες Καραγιάννη και Τζούμκα ιδιοκτήτριες του γειτονικού βιβλιοπωλείου lidro προσέφεραν μια τσάντα σε κάθε μαθητή και μαθήτρια που περιείχε σχολικά είδη και βιβλία δραστηριοτήτων.
Ευχαριστούμε θερμά την Κρεπερί "γεύση" της Άννας Θεραπίδου και τ Γεύσης Εξεζίδου καθώς και το Βιβλιοπωλείο lidro των Κ.Καραγιάννη και Τζούμκα που ενίσχυσαν με τον τρόπο τους την προσπάθεια των μαθητών και μαθητριών μας να συμμετέχουν ισότιμα στην τοπική κοινωνία και να νιώσουν ευχάριστα και όμορφα .

Πρέπει και αξίζει να σημειώσουμε ότι η επίσκεψη αυτή είναι καθιερωμένη και γίνεται κάθε χρόνο στην αρχή της σχολικής χρονιάς και τις ευχαριστούμε για αυτό.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: