Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Τα τζιμάνια της ανάπλασης στην Αλεξάνδρεια έκαναν το θαύμα τους / Τι λέει ο Δημητριάδης για το "θαύμα";















Tα τζιμάνια της ανάπλασης στην Αλεξάνδρεια θα πρέπει να έχουν πολύ μεγάλη φαντασία και να είναι πολύ "προχώ" ώστε να κάνουν αυτήν την επιλογή που αν μη... τι άλλο είναι προκλητική.

Τοποθέτησαν ένα παγκάκι δίπλα σε δυο τεράστιους κάδους απορριμμάτων και περιμένουν τώρα να πάει να καθίσει κάποιος να ξεκουραστεί ή να συζητήσει έχοντας παρέα ή καλύτερα αγκαλιά τα σκουπίδια.
Στην οδό Κομνηνών, ακριβώς μόλις στρίβεις από την οδό Βιζυηνού και δίπλα από τη λέσχη του Σούπερ3 του ΑΡΗ βρίσκονται τέσσερις τεράστιοι κάδοι απορριμμάτων. Οι εγκέφαλοι της ανάπλασης θεώρησαν σκόπιμο να βάλουν ένα παγκάκι για να εξωραϊσουν το σημείο. Και έκαναν βέβαια μια μεγαλειώδη πατάτα.
Το ωραιότερο όλων όμως είναι να το βλέπεις το όλο σκηνικό το βράδυ, με αναμμένα τα καινούργια φωτιστικά και το παγκάκι δίπλα στα σκουπίδια.

Και για τους πιο φευγάτους προτείνω το εξής σκηνικό. Να πάει ο δήμαρχος με τον κατασκευαστή να κάνουν τα εγκαίνια της ανάπλασης στο σημείο αυτό και να κάτσουν οι δυο τους δίπλα στα σκουπίδια που θα είναι αμάζευτα κανά δυο μέρες. Θα σπάσει ταμεία το σκηνικό.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τα τζιμάνια της ανάπλασης στην Αλεξάνδρεια έκαναν το θαύμα τους.

Ολα τα λεφτά ο τίτλος!!!!! 100% σωστός.